Skip To Content
Smart Repair ja lasikorjaukset

"sisäinen kauneus on tärkeää, mutta myös ulkonäöllä on merkitystä."

Smart Repair ja lasikorjaukset

Yksinkertainen tapa auton korjaamiseen

Kiveniskemät, naarmut ja pienet lommot ärsyttävät, mutta onneksi Opelisi voidaan palauttaa entiseen loistoonsa. Opelin Smart Repair -korjauksella pienten vaurioiden korjaaminen käy helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Valtuutettu Opel-korjaamo korjaa vauriot asiantuntevasti ja kohtuuhintaan.
Nopea, koska Smart Repair -korjauksissa tuulilasi, maalipinta tai verhoilu korjataan paikan päällä, ja auton saa nopeasti takaisin käyttöön.
Kustannustehokkaat ratkaisut ovat tärkeitä meille kaikille! Siksi me Opelilla yritämme aina korjata pienet vauriot sen sijaan, että osa vaihdettaisiin uuteen. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa.
Haluamme pitää asiat yksinkertaisina. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin varata aika johonkin Smart Repair -korjaamoistamme. Me huolehdimme muusta!

Autolasien korjaus

Kiveniskemät voivat haitata ajoa ja näyttävät pahalta. Monesti tuulilasi on mahdollista korjata vaihtamisen sijaan, mikä säästää rahaa. Opel Smart Repair korjaa tuulilasivauriot helposti. 

Paikkamaalaus

Joskus autoon voi tulla naarmuja esimerkiksi parkkipaikalla. Innovatiivisen ruiskumaalaustekniikkamme ansiosta jopa vähän isommatkin vauriokohdat pystytään korjaamaan nopeasti. Paikkamaalaamalla korjaaminen on joustavaa, nopeaa ja kustannustehokasta. 

Ota yhteyttä Opel-liikkeeseen ja kysy lisää!

Jätä Opel-huoltopyyntö