Skip To Content
Astra GSe

Uusi Opel Astra Gse

Uusi Opel Astra Grand Sport electric (Gse) on aivan omanlaisensa Astra. Urheilulliseksi viritetty ja maksimaalisen suorituskykyiseksi suunniteltu ja silti päästöprofiililtaan alhainen. Sen valmistukseen on käytetty intohimoa ja tarkkuutta. Rohkeassa ja puhtaassa muotoilussa yhdistyvät hybriditeho ja tehokkuus, jolloin tuloksena on ilmiömäinen ajokokemus. Nosta ajamisesi uudelle tasolle!

Tulossa alkuvuodesta 2023.

63-64 km
Sähköistä ajoa
1.1-1.2 l/100km
Polttoaineenkulutus
225 hv
Yhdistetty teho


Henkilökohtaista suorituskykyä

Räätälöi täydellinen Opel Astra Gse -autosi ja herätä sen hybridivoima eloon ennennäkemättömällä tavalla.
Katso sisälle


Kohokohdat

225 hv:n suorituskyky

pienemmät päästöt

Uusi Opel Astra GSE tarjoaa huikean tehokkaat ajo-ominaisuudet ja ottaa silti mistään tinkimättä ympäristöseikat huomioon. Hienosäätö, hybriditeho ja ainutlaatuinen urheilullinen muotoilu yhdistyvät tässä jännittävässä, puhdasta saksalaista energiaa ilmentävässä tuotteessa.
Suorituskyky

Moottoriurheilutason

tarkkuus

Frequency Selective Damping (FSD) -tekniikan, terävästi vastaavan ohjauksen kalibroinnin ja huippuluokan iskunvaimentimet sisältävän ketterän urheilualustan ansiosta Opel Astra GSe tarjoaa lyömättömän ajohallinnan.

Tekniikka

E-rally tech
Astra GSe tarjoaa hallittavaksesi sinulle innovatiivisuuden, joka alkaa sinut digitaaliseen maailmaan yhdistävästä intuitiivisesta tietoviihteestä ja päättyy Opelin e-Rally-moottoriurheilun parissa kehittämään uraauurtavaan suorituskykyä parantaviin tekniikkaan.

Muotoilu

Astra GSE kääntää päät rohkealla etusäleiköllään, erityisillä 18˝ kaksivärisillä timanttihiotuilla kevytmetallivanteillaan ja ylpeillä GSe-tunnuksillaan. Auton sisätiloissa intohimo suorituskykyä kohtaan jatkuu rohkeana ja puhtaana muotoiluna ja digitaalisesti rauhoitettuna ohjaamona kuljettajan ympärillä. 

Opel-lisävarusteet

Kotilatausasema &

lisävarusteet

Sinun Astra Gse:n mukana tulee vakiona latauskaapeli. Olemme valinneet parhaimmat varusteet sähköautojen lisävarusteiden kategoriasta.

Tutustu

Kotilatausasemat

Löydät kaiken tarvittavan tiedon kotilatausasemista & kotilataamisesta meidän sähköisen liikkujan tietokeskuksesta.

Lataaminen & toimintamatka

Meidän sähköisen liikkujan tietokeskuksesta löydät paljon tietoa lataamisesta ja toimintamatkoista. Käy kurkkaamassa!