Skip To Content
Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid Yleiskatsaus

Uusi Astra Sports Tourer Plug-in Hybridi

 

Opel Astra on rohkeaa suunnittelua puhtaimmillaan Sports Tourer -monikäyttömallina, jossa on innovatiivinen tavaratila ja kehittynyt sähköinen lataushybridin voimansiirto, joka vie pidemmälle

66  km
Toimintamatka sähköllä
1.0-1.1 l/100 km
Polttoaineen kulutus
7,6 s
0 - 100 km/h

Ikkuna tulevaisuuteen
 

Uuden Astran ideologia seuraa toimivuutta ja loistoa. Uusi Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid vie sinut ajamisen uuteen aikakauteen. Astra Sports Tourer yhdistää itsevarman asenteen edistyneeseen ajotekniikkaan ja on edistyksellisen saksalaisen tekniikan paras suoritus.
 


Valitse lempivärisi

 


Kurkista sisään


Turvallisuus ja innovaatiot

Suojaavaa teknologiaa
 
Astra Sports Tourer on täynnä älykkäitä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu helpottamaan ajamista ja pitämään sinut ja läheisesi turvassa.

Sähköliikkuvuutta

Toimintamatka, lataus ja paljon muuta

 

Vaihdatko pistokehybridiin? Mahtava päätös, jota ei tarvitse katua. Haluat varmasti ymmärtää, mitä kaikkea asiaan liittyy.

Premium-mukavuutta

Mukavuutesi on meille tärkeintä
 

Uusilla Opel Astra Sports Tourerin ergonomisilla aktiiviistuimilla * on AGR ** (Healthier Backs Campaign) -laatumerkki.

 

Kymmenen säätövaihtoehtoa, mukaan lukien säädettävät niskatuet, elektronisesti säädettävä ristiseläntuki ja pidennettävä reisituki, tekevät näistä istuimista poikkeuksellisen mukavia, mutta ne tukevat myös terveellistä asentoa ja takaavat kuljettajan ja matkustajien hyvinvoinnin pitkällä aikavälillä.

 

* Lisävarusteet.

** Sertifikaatti on laatumerkki, jonka on myöntänyt riippumaton testauskomitea, joka koostuu eri lääketieteen alojen asiantuntijoista.

Naurettavan siisti

Rohkea ja puhdas muotoilu

 

Uutta Opel Astra Sports Tourer Hybridia ei voi sekoittaa mihinkään muuhun autoon. Suunnittelun jokainen viiva ja kaarre tekee selväksi, että tämä on ajamisen tulevaisuus.

 

Etupäätä johtavan Vizor®:n rohkea suorituskyky puhtaisiin pintoihin, jotka antavat uudelle Opel Astra Electricille selkeästi urheilullisen itsevarman asennon, Astran odottamattomat ominaisuudet erottavat sen muista.

Yhteydet

Älykäs kuin mikä
Tarjolla on parhaat yhteydet. Tietoviihde -järjestelmän ja navigoinnin lisäksi käytettävissä on myös OpelConnect. Niin paljon löydettävää!

Lisävarusteet: Opel+ ja muuta

Kotilaturit ja muuta

 

 

Astra Sports Tourer Plug-in Hybridin mukana toimitetaan latauskaapeli. Olemme valinneet tähän mielestämme parhaita sähköauton lisävarusteita.