Skip To Content
Yleiskatsaus
Opel Combo Electric
 
Uusi Combo Electric on suunniteltu tarjoamaan kaikki parhaat puolet: tilaa ja mukavuutta jopa seitsemälle henkilölle, sekä käytännöllisiä ja innovatiivisia turvallisuusominaisuuksia. Täyssähköisenä Combo Electric vie sinut ja läheisesi perille lähipäästöttömästi jopa 346 km toimintamatkalla (WLTP). Voit siis ottaa kaiken irti perhe-elämästä ilman kompromisseja.  

346 km
Yhdistetty WLTP-toimintamatka
30 minuuttia
Pikalataus 100 kW:n pikalaturilla 0 % - 80 % 
paikkaa
Lisävaruste saatavilla XL-korimalliin

Suunniteltu todellista elämää varten
Ketterä, tilava, monipuolinen ja kauniisti järjestelmällinen.

Kätevä, tilava ja monipuolinen 
Tutustu Combo Electricin käytännöllisiin sisätiloihin

Tärkeimmät ominaisuudet
Teknologia
Uudessa Combo Electric -sähköautossa yhdistyvät sähköllä ajamisen ilo, minimaalinen melusaaste ja lähipäästöttömyys - se tarjoaa todella ympäristöystävällisen ja nautinnollisen ajokokemuksen. Tutustu sähköautoilun ominaisuuksiin ja löydä niiden lukuisat edut.  
Tutustu tarkemmin
Muunneltavuus
Lähde kohti uusia seikkailuita uuden Combo Electricin monipuolisuuden ansiosta. Älykkään muotoilun ansiosta se on käytännöllinen, tilava ja joustava ja täydentää täydellisesti aktiivista elämäntyyliäsi. 
Lue lisää
Turvallisuus
Uusi Combo Electric on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu helpottamaan ajamista ja pitämään sinut ja ympärilläsi olevat ihmiset turvassa. Luokkansa parhaat IntelliLux® Matrix LED -ajovalot tarjoavat huippunäkyvyyden, sekä mukautuvat automaattisesti, jotta vastaantulevat eivät häikäisty. 14 yksittäisen LED-segmentin ja uuden muotoilun ansiosta IntelliLux® antaa sinulle varmuutta kaikissa olosuhteissa! 
Tutustu tarkemmin
Liitettävyys
Uuden Combo Electric -sähköauton viihdetietojärjestelmän ja navigoinnin lisäksi OpelConnect varmistaa, että saavut perille nopeasti ja rennoin mielin! 
Tutustu tarkemmin
Sähköliikkuvuutta
Toimintamatka ja lataus
Harkitsetko sähköautoiluun siirtymistä? Hyvä päätös - kaikista oikeista syistä. Tehokas, kestävä ja moderni uusi Combo Electric vie sinut ja perheesi kohti vihreämpää tulevaisuutta. 

Opel-jälleenmyyjältäsi
Asiantuntevat Opel-jälleenmyyjämme palvelevat sinua kaikissa Opel-asioissa. Varaa koeajo jo tänään!

Koeajo

Pyydä tarjous

Rakenna autosi