SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

KOROTA PANOKSIA.

Tässä on uusi Corsa.

MUOTOILU.

URHEILULLINEN JA ATLEETTINEN
Haluatko vielä rohkeamman ja atleettisemman näköisen auton? Silloin urheilullinen GS Line on täydellinen sinulle. Sen yksilöllistä muotoilua korostavat erikoiset etu- ja takapuskurit, kromattu pakoputki ja erikoisvanteet. 
ROHKEA ILMESTYS
Sisätilojen punaisten yksityiskohtien, erityisten urheilullisten istuinten, tumman sisäkaton ja urheilullisten kevytmetallipoljinten ansiosta GS Line näyttää yhtä hyvältä kuin miltä sillä tuntuu ajaa. 
VANTEET
Jos koolla on väliä, niin upeasti muotoillut, valinnaiset 16 tai 17 tuuman kevytmetallivanteet ovat erinomainen valinta. Ne korostavat oman Corsasi muotoilun ilmaisemaa olemusta: tyylikäs ja hienostunut vai urheilullinen ja atleettinen? Valitse haluamasi malli. 
KATTOVAIHTOEHDOT
Millainen tyylisi on? Valinnaisvarusteena löytyvällä tyylikkäällä värillisellä katolla voit lisätä mustaa tai valkoista mieleiseesi korin väriin. Valitsemalla valinnaisen panoraamakattoikkunan voit tuoda lisävaloa oman Corsasi sisätiloihin. 

INNOVAATIOT. 

INTELLI-LUX MATRIX LED -AJOVALOT
Näe ja näy. Luokkansa ensimmäiset Intelli-Lux LED® Matrix -ajovalot valaisevat kirkkaasti häikäisemättä muita kuljettajia. Nauti erinomaisesta valaistuksesta kaikissa tilanteissa. Valinnaisvaruste. 
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN
Valinnaisvarusteena löytyvän mukautuvan vakionopeudensäätimen (aktivoitavissa 30 km/h ->) ansiosta saat stressittömän ajokokemuksen. Se kiihdyttää ja hidastaa nopeutta automaattisesti ja auttaa säilyttämään aina riittävän turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon.  
Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.
KAISTAVAHTI JA KAISTALTAPOISTUMISVAROITUS
Nauti paremmasta turvallisuudesta ja ole tietoisempi ympäristöstäsi ajaessasi. Valinnainen kaistavahti reagoi aktiivisesti vaaralliseen ajoon ohjaamalla auton varovasti takaisin kaistamerkintöjen sisäpuolelle. Kaistaltapoistumisvaroitus varoittaa tahattomasta poistumisesta merkityltä kaistalta. Kumpikin järjestelmä auttaa välttämään väsymyksestä tai huomion herpaantumisesta aiheutuvat kuolemaan johtavat onnettomuudet. 
Kädet on pidettävä avustimista huolimatta pidettävä aina ohjauspyörässä käytön aikana. Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.
DIGITAALINEN MITTARISTO 

Nauti intuitiivisesta ja helppokäyttöisestä tietoviihdejärjestelmästä ja pidä huomiosi liikenteessä. Täysin digitaalinen mittaristo näyttää nopeuden ja navigointitiedot ja paljon muita tietoja juuri siellä, missä niitä tarvitset – aivan silmiesi edessä. 

Saatavilla valinnaisvarusteena.

 
180° PANORAAMAPERUUTUSKAMERA
Peruuttamisesta tuli juuri turvallisempaa ja helpompaa, etenkin taajamassa ja ahtailla pysäköintialueilla. Valinnainen panoraamaperuutuskamera näyttää 180 asteen näkymän Corsasi takaosasta ja sen ympäristöstä yläviistosta. Olet varsinainen peruuttamisen ammattilainen, ennen kuin uskotkaan. 
EDISTYKSELLINEN PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Vaivatonta pysäköintiä. Valinnainen edistyksellinen pysäköintiavustin havaitsee pysäköintiruudut ja käyttää ohjauspyörää. Sinun tarvitsee käyttää vain kaasua ja jarrua.

 

Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.

 

HUIPPUTASON MUKAVUUTTA.

LÄMMITETTÄVÄT ISTUIMET JA OHJAUSPYÖRÄ
Kolmiportainen istuinlämmitys hemmottelee itseäsi ja apukuljettajaasi. Manuaalivaihteiston kanssa tuleva lämmitettävä ohjauspyörä pitää kätesi mukavan lämpiminä. Kun olet käynyt istumaan, et enää koskaan halua nousta pois. 
TAVARATILA
Onko matkatavaraa paljon? 309 litran tavaratilaan saat mahtumaan sen kaiken. Onko kuljetettavaa vielä enemmän? Voit laajentaa tavaratilaa taittamalla takaistuimet alas. Nyt on oikea aika tehdä suurempia suunnitelmia. 

YHDISTETTÄVYYS.

NAVIGOINTI
Seuraava määränpääsi on vain yhden kosketuksen päässä. Valitse lisävarusteista Multimedia Navi Pro, jossa on 10 tuuman näyttö tai Multimedia Navi, jossa on 7 tuuman näyttö. Ajattele isosti ja mene minne haluat. 
TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
Kätevä ja helppokäyttöinen. Kosketusnäyttö, Apple CarPlay™1,3 ja Android Auto™2,3  Uuden Corsan tietoviihdejärjestelmät4 antavat sinulle vapaat kädet viestintään ja viihteeseen. Ne sisältävät muun muassa puheohjauksen ja äänen suoratoiston Bluetooth®5 -yhteydellä. 

1 Apple CarPlay™ ja Apple Siri™ ovat Apple Inc. -yhtiön Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Android Auto™ on Google Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.

3 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmäversion mukaan. Voit tarkistaa laitteittesi yhteensopivuuden osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai Opel-liikkeestä.

4 Valinnainen.

Bluetooth® on Bluetooth SIG inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki. 

LANGATON LATAUS

Lataa älypuhelimesi ilman johtoa. Pane älypuhelimesi tavalliseen tapaan säilytysalueelle ja pysy yhteydessä ystäviisi.

 

Langaton lataus on valinnaisvaruste. Saattaa vaatia lisävarusteen älypuhelimelle. Induktiivinen lataus vain PMA- tai Qi-yhteensopivien älypuhelinten kanssa. Voit tarkistaa yhteensopivuuden Opel-liikkeestä.

 

AJODYNAMIIKKA.

MOOTTORI
Mitä bensiini- tai dieselmoottorin suorituskykyyn ja tehoon tulee, Corsa on suunniteltu tekemään jokaisesta ajomatkasta nautittavamman rasittaen lompakkoasi vähemmän. 
VAIHTEISTO
Urheilullinen ja mukava: Ohjauspyörän vaihdevivuilla varustettu 8-portainen automaattivaihteisto parantaa tehokkuutta ja tekee ajamisesta entistä hauskempaa. 
SPORT-TILA
Aja urheilullisemmin: Urheilullisen ajotilan valitseminen muuttaa ohjauksen urheilullisemmaksi. Lisäksi se herkistää polkimia ja korostaa moottorin ääntä. 

OPEL+-LISÄVARUSTEET.

Vastaus yksilöllisiin tarpeisiisi.

Ilmaise itseäsi Opelin alkuperäisillä lisävarusteilla ja tuo esiin oman Corsasi parhaat puolet. Suunniteltu ja testattu Opeliasi varten.

 

Kuvassa näkyvät tuotteet voivat poiketa myynnissä olevista tuotteista.

Korivarustesarja
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT
Sisäverhouspaketti
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT
Lisävaruste Kevytmetallivanteet
NÄYTÄ YKSITYISKOHDAT

MITÄ SEURAAVAKSI?