Skip To Content
Opelin hyötyajoneuvomallisto

Opelin hyötyajoneuvomallisto: uuden sukupolven Combo, Vivaro ja Movano julkistettu
 

23.10.2023
 
 
  • Uusi ilme: Opelin hyötyajoneuvot nyt upealla Opel Vizor -brändi-ilmeellä
  • Uusi työtila: päivitetyt ohjaamot ja jopa 10-tuumaiset kosketusnäytöt
  • Uudet sähköiset voimalinjat: luokkansa paras toimintamatka

Rüsselsheim. Opel julkisti uuden sukupolven mallit Combo-, Vivaro- ja Movano-hyötyajoneuvoistaan. Jokaisessa mallissa on uusi keulamuotoilu ja uudelleen suunniteltu matkustamo, täyssähköiset versiot tarjoavat puolestaan luokkiensa parasta sähköistä toimintamatkaa. Eikä siinä vielä kaikki, Opel aikoo tuoda Movano-mallistaan vetykäyttöisen polttokennomallin markkinoille lähitulevaisuudessa. 

 

Opelin tulevat hyötyajoneuvot ovat heti tunnistettavissa uudesta, Opelin hya-mallistolle tunnusomaisesta Opel Vizor -keulamaskista, joka on ennestään tuttu henkilöautomallistosta. Vizor-maski yhdistää Blitz-salamatunnuksen ajoneuvon etuvaloihin ja luo näin yhtenäisen visuaalisen elementin, joka yltää auton koko keulan leveydelle. 

 

Ulkoisten muotoiluelementtien lisäksi Opel Combon, Vivaron ja Movanon matkustamot ovat käyneet läpi kattavat uudistukset. Kohokohtina mm. langaton Apple CarPlay- ja Android Auto -tuet 10-tuumaisella näytöllä varustetuissa tietoviihdejärjestelmissä.

 

Täyssähköiset versiot Opel Combosta, Vivarosta ja Movanosta tarjoavat polttomoottorimalleja vastaavaa käytettävyyttä. Kiitos alan kärkeä olevan akkuteknologian ja parannukset voimalinjan energiatehokkuuteen, kaikki kolme uutuusmallia tarjoavat jatkossakin luokkansa parasta täyssähköistä toimintamatkaa.

 

Opelin uusi hyötyajoneuvomallisto jatkaa tietenkin kaikilla niillä vahvuuksilla, jotka nykyisissä malleissa jo olivat. Näihin kuuluvat laaja valikoima ajoavustimia, jotka tekevät ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa. Lisäksi kolmikko on saatavilla useilla eri koripituuksilla, -korkeuksilla ja -versioilla, jotta kaikkien ammattikuljettajien tarpeet voidaan täyttää. Opelin hya-mallistossa on jatkossakin vaikuttavat tavaratilan tilavuudet, kantavuudet ja vetomassat. Opel kertoo lisätietoa kustakin mallisarjasta tulevien viikkojen aikana.