Skip To Content
Uusi täyssähköinen SUV Frontera

Uusi Opel Frontera on tilava ja hauska SUV – saatavilla myös täyssähkönä
 

9.4.2024
 
 
 
 
 

Opel on julkistanut ensimmäiset kuvat uudesta Opel Frontera -katumaasturistaan. Tämä hauska ja tilava SUV on saatavilla heti alkuun täyssähköisenä ja pian sen jälkeen myös 48 voltin tekniikkaan perustuvana hybridinä.

 

”Karskin ulkonäön, suurten tilojen, nerokkaiden tilaratkaisujen ja energiatehokkaiden voimalinjojen myötä uusi Opel Frontera vetoaa laajasti etenkin sellaisiin asiakkaisiin, jotka haluavat erottua massasta. Frontera sopii erityisesti kaupunki- ja taajamaolosuhteisiin tarjoten samalla rentouttavan ajokokemuksen asiakkaillemme”, kertoo Opelin toimitusjohtaja Florian Huettl.

 

Uusi Frontera säväyttää jo ensivilkaisulla – se on aiempaa karskimpi tulkinta Opelin Bold and Pure -muotoilufilosofiasta. Pysty keula ja ainutlaatuiset mittasuhteet tekevät Fronterasta rohkeasti erottuvan ja käytännöllisen auton, joka on myös tilava. Opelin uudistettu logo tekee tuotantomallidebyyttinsä nimenomaan Fronterassa.  

 

 

 

 

 

Älypuhelinteline & Intelli-Seat-istuimet

 

nerokkaita ratkaisuja liitettävyyteen ja mukavuuteen
 

Moderni ilme jatkuu myös sisätiloissa, jossa nerokas muotoilu yhdistyy käytännöllisyyteen. Opelille ominaiseen tyyliin uuden Fronteran ohjaamo on erittäin mukava, mutta sen häiriötekijät on minimoitu. Tarjolla on kaksi 10-tuumaista Pure Panel -näyttöä ja ohjaamon keskipisteenä on uusittu ja erottuva ohjauspyörä.

 

Fronteraan on tarjolla myös ratkaisu, jossa erillisen tietoviihdejärjestelmän tilalla on älypuhelinteline asiakkaan omalle puhelimelle. Erityisen auton kanssa yhdessä toimivan sovelluksen avulla käyttäjä voi ohjata auton toimintoja, kuten mediaa, oman älypuhelimensa kautta. Tätä sovellusta voidaan ohjata myös ohjauspyörän painikkeiden välityksellä. 

 

Opel tuo taas kerran asiakkailleen uusia istuininnovaatioita. Fronteraan on tarjolla patentoidut Intelli-Seat-istuimet, joissa on häntäluun painetta helpottava erillisalue. Intelli-Seat-istuimet mahdollistavat ensiluokkaisen mukavuuden myös pidemmillä ajomatkoilla.

 

Fronteran hauskuutta lisää sen monet nerokkaat ratkaisut. Esimerkiksi älypuhelimien langaton lataus onnistuu aiempaa kätevämmin viilennetyn latausalustan avulla. Tarjolla kaksi USB-porttia etumatkustajille ja toiset kaksi takamatkustajille. Matkustamossa on myös paljon käteviä säilytysratkaisuja arkitavaroille, kuten kumilla vuoratut säilöt, jotta tavarat sen sisällä eivät heiluisi ja aiheuttaisi kolisevaa ääntä. Takamatkustajat voivat laittaa älylaitteensa etuistuimien takapuolella oleviin taskuihin.

Tilava, energiatehokas ja nerokas

 

 

Uusi Frontera ihastuttaa tilaratkaisuillaan. Takaistuimet ylhäällä tavaratilaa on 460 litraa, ja istuimet alhaalla tila kasvaa peräti 1 600 litraan. Lisäkäytännöllisyyttä tulee 60:40-osassa taittuvilla takaistuimilla sekä vakiona tulevalla säädettävällä tavaratilan välipohjalla.

Sellaiset asiakkaat, jotka haluavat ottaa mukaan vieläkin enemmän tavaraa, voivat hyödyntää Fronteran hämmästyttävän suurta yli 200 kilogramman kattokuormaa lisävarusteisilla kattokaiteilla.  

 

Uuden Opel Fronteran asiakkaat voivat valita joko täyssähköisen tai hybridin välillä. Valitsee asiakas kumman voimalinjavaihtoehdon tahansa, ovat mallin ajo-ominaisuudet hiottu huippuunsa. Rüsselsheimin insinöörit ovat käyttäneet paljon aikaa hioakseen Fronteran korin liikkeet minimiin ja tarjotakseen Opelille tyypillisen ajokokemuksen - jopa Saksan Autobahn-nopeuksilla.