Ominaisuudet

JÄNNITTÄVÄMPI KUIN KOSKAAN.

Haastaa käsityksesi premium-luokasta

MUOTOILU.

ULKOPUOLI
Tyylikäs, dynaaminen ja innovatiivinen. Nyt jännittävämpi kuin koskaan aiemmin. Uusi Astra Sports Tourer tekee vaikutuksen saksalaisella insinööritaidolla, luokkansa johtavilla innovaatioilla, joita edustavat mm. valinnaiset IntelliLux LED® Matrix -ajovalot , ja vetoavalla muotoilullaan. Urheilullista olemusta korostavat uusi, laadukas 3D-säleikkö ja Musta optiikka -paketti.
 
SISÄTILAT
Reilusti jalkatilaa takana ja laadukkaat istuimet , jotka tarjoavat mukavaa laatua ja modernia muotoilua. Uuden Astran sisätilat on suunniteltu sinun hyvinvointiasi ajatellen. 
VANTEET
Aja tyylillä. Valittavanasi on useita eri vannevaihtoehtoja korostamaan Astrasi tyylikkyyttä. 
KATTOLUUKKU
Valinnaisvarusteena saatava sähkötoiminen kattoluukku sisältää ilmanohjaimen ja aurinkosuojan. Näillä veto pysyy aisoissa ja polttava paiste loitolla.  
TUNNUSOMAISET LED-VALOT
Opelin tunnistettavat päiväajovalot ja valinnaisvarusteena saatavat LED-takavalot ovat tyylikkäät ja parantavat näkyvyyttä.  

INNOVAATIOT.

INTELLILUX LED® MATRIX -VALOT
Valinnaiset IntelliLux LED® Matrix -ajovalot takaavat häikäisemättömän näkyvyyden häikäisemättä vastaantulevia kuljettajia. Ne säätyvät automaattisesti , jotta voit ajaa pitkillä valoilla häiritsemättä muita kuljettajia . Ajovaloissa on 16 erillistä LED-elementtiä, jotka reagoivat muihin ajoneuvoihin sammuttamalla yhden tai useita LED-elementtejä.
 
LED-AJOVALOT
Johtava teknologia säästää myös energiaa. Siksi voimakkaat ja tehokkaat LED-ajovalomme kuluttavat vain 20 wattia, mikä vähentää auton CO2-päästöjä.
 
TURVALLISUUS
Uusi Astra tarjoaa johtavia turvajärjestelmiä ja uusinta turvatekniikkaa, kuten: 
  • Törmäyshälytys1: tämä turvallisuustoiminto avustaa automaattisesti näyttämällä varoitusmerkin ja antamalla varoitusäänen nokkakolarin välttämiseksi tai törmäyksen vaimentamiseksiAutomaattinen hätäjarrutus ja
  • Jalankulkijoiden havaitsemistoiminto1,2 : järjestelmä3 seuraa liikennetilannetta auton edessä ja jarruttaa, jos se havaitsee törmäysvaaran.
  • Kaistavahti1,2 : varoittaa ja palauttaa ohjauksen kevyesti, kun kuljettaja on tahattomasti ajautumassa pois omalta kaistaltaan.
  • Liikennemerkkien tunnistus1 : näyttää jatkuvasti nopeusrajoitus- ja muut liikennemerkit.


1
Valinnainen.
2 Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Kuljettaja on kuitenkin aina vastuussa ajamisesta.
3 Automaattinen hätäjarrutus ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto toimivat automaattisesti 8–80 km/h:n nopeuksilla. Järjestelmä jarruttaa ja hidastaa auton nopeutta 0,5 g:llä ylemmällä nopeusalueella
 (40–80 km/h) ja täydellä voimalla alemmalla nopeusalueella (8–40 km/h).

PERUUTUSKAMERA
Turvallinen pysäköinti helposti. Valinnainen peruutuskamera tekee peruuttamisesta stressittömän kokemuksen. Auton näytöltä näet reaaliaikaisesti, mitä takanasi tapahtuu, ja saat ohjeita, joiden avulla voit ohjata helposti ja arvioida etäisyyden muihin kohteisiin. Päivitä digitaaliseen versioon, joka on saatavissa valinnaisen Multimedia Navi Pro -järjestelmän kanssa, niin saat vielä terävämpää ja tarkempaa kuvaa
EDISTYKSELLINEN PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Pysäköiminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Valinnaisvarusteena oleva edistyksellinen pysäköintiavustin sisältää pysäköintiruudun havaitsemistoiminnon ja automaattisen ohjaustoiminnon . Sen avulla voit pysäköidä turvallisesti ja nopeasti . Pysäköintiopastuksen aikana saat selkeät ohjeet siitä, milloin pitää peruuttaa, ajaa eteenpäin tai pysäyttää auto. 
MUKAUTUVA VAKIONOPEUSSÄÄDIN
Valinnaisvarusteena saatava mukautuva vakionopeudensäädin kattaa koko nopeusalueen ja tekee ajokokemuksesta stressittömän. Mukautuva vakionopeudensäädin kiihdyttää ja hidastaa nopeutta automaattisesti 30–180 km:n tuntinopeuksilla ja auttaa pitämään etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon aina turvallisena.
Koko nopeusalueen kattava mukautuva vakionopeudensäädin (FSRA). Ruuhkiin suunniteltu FSRA antaa vakionopeudensäätimen jatkaa pysähtymisen jälkeen.
 

MUKAVUUS.

ERGONOMISET AGR-ISTUIMET
Paranna hyvinvointiasi monipuolisesti säädettävillä ergonomisilla AGR-istuimilla1 , joille on myönnetty selän terveyttä edistävän järjestön sertifikaatti (AGR2 ). Näissä kuljettajan ja etumatkustajan istuimissa on paljon säätöjä, kuten ristiselän tuki, istuintyynyn jatke ja lämmitystoiminto etuistuimille ja ulommille takaistuimille1 .  
1 Valinnainen, vakiona nahkaistuinten kanssa.
2
AGR-istuimille on myönnetty saksalaisen selän terveyttä edistävän AGR-kampanjan sertifikaatti. Sertifikaatti on eri lääketieteen alojen asiantuntijoista koostuvan riippumattoman testitoimikunnan myöntämä laatutakuu.
SÄILYTYSTILAT
Monikäyttöinen Astra Sports Tourer vastaa tarpeisiisi, mitä ikinä keksitkin. Suuren, 540–1 630 litran tavaratilansa ansiosta Sports Tourer on todellinen edelläkävijä. Suhteessa 40/60 jaettu takaistuin kuuluu vakiovarustukseen. Valinnaisvarusteena saatavilla on monikäyttöisyyttä entisestään lisäävä suhteessa 40/20/40 jaettu takapenkki, jossa on läpilastaustoiminto . Molemmissa on takaistuimen selkänojan lukituksen vapautuspainike. 
2-VYÖHYKKEINEN AUTOMAATTINEN ILMASTOINTI
2-vyöhykkeisellä automaattisella ilmastoinnilla kuljettaja ja matkustaja voivat säätää ilmastoinnin omien mieltymystensä mukaan.
 
LÄMMITYSTOIMINNOT
Helppo jään ja huurteen poisto valinnaisvarusteena saatavalla lämmitettävällä ThermaTec™-tuulilasilla . Lämmitettävät etu- ja ulommat takaistuimet1 sekä lämmitettävä ohjauspyörä saavat sinut nopeasti lämpimäksi kylminä aamuina.

1 Valinnainen, vakiona nahkaistuinten kanssa. 
SÄHKÖKÄYTTÖINEN SEISONTAJARRU
Valinnaisvarusteena saatava sähkökäyttöinen seisontajarru vapautuu automaattisesti liikkeelle lähdettäessä. Kompaktin koon ansiosta tilaa jää enemmän korotetulle keskikonsolille ja kyynärnojalle. 

YHTEYDET.

TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
Aja älykkäämmin uudella Astralla sen erinomaisten tietoviihdejärjestelmien avulla, joihin kuuluvat muun muassa Apple CarPlay™1,2 ja Android Auto™1,2. Käytä puheohjausta liitetyn älypuhelimen avulla sekä handsfree-puhelutoimintoja Bluetooth®3-yhteydellä, äänen suoratoistoa sekä puhelimen yhteystietoja.  
1 Apple CarPlayTM on Apple Inc. -yhtiön Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröity tavaramerkki, ja Android AutoTM on Google Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.
2 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Voit tarkistaa laitteittesi yhteensopivuuden osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai Opel-liikkeestä.
3Bluetooth® on Bluetooth SIG inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.
MULTIMEDIA NAVI PRO
Valinnaisvarusteena saatava Multimedia Navi Pro -järjestelmä pitää sinut jatkuvasti ajan tasalla. Suuri 8" värikosketusnäyttö auttaa tekemään parempia päätöksiä matkan aikana. 
BOSE® -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ
Tämä valinnaisvarusteena saatava laadukas äänentoistojärjestelmä tekee jokaisesta ajomatkasta viihdyttävän kokemuksen. Seitsemän kaiuttimen ansiosta kaikki autossa olevat voivat nauttia tehokkaasta bassosta ja kristallinkirkkaista korkeista äänistä. 
LANGATON LATAUS
Aseta älypuhelimesi1 puhelinlokeroon, jossa on valinnaisvarusteena saatava integroitu induktiivinen laturi ja lataa akku langattomasti.

1 Saattaa vaatia lisävarusteen älypuhelimelle. Induktiivinen lataus vain PMA- tai Qi-yhteensopivien älypuhelinten kanssa. Voit tarkistaa yhteensopivuuden Opel-liikkeestä.
 
HÄTÄPUHELU

Törmäyksen tai onnettomuuden sattuessa hätäpuhelujärjestelmä yhdistää sinut automaattisesti1 hätäkeskukseen auttaaksesi sinua ja antaakseen sinulle mielenrauhaa jokaiselle matkalle. Tarvittaessa voit käyttää Hätäpuhelut-painiketta manuaalisesti2 milloin tahansa muodostaaksesi yhteyden suoraan hätäkeskukseen.

 

1 Hätäpuhelu käynnistetään automaattisesti, kun turvatyyny tai turvavöiden esikiristin laukeaa. 

2 Hätäpuhelut edellyttävät verkkoalueen ja mobiilisignaalin saatavuutta.

 

AJAMINEN.

MOOTTORIT

Uusien moottoreiden CO2 -päästöt ovat pienimmillään vain 115g/km ja kulutus 4,4 l/100km. Lukemat ovat jopa 21% alhaisemmat kuin aiemmin. 

 

 

Uuden Astran moottoreilla voit ajaa urheilullisesti ja sulavasti sekä nauttia moottorin herkästä vasteesta. Uuden sukupolven moottoreiden CO2-päästöt ovat jopa 19 % pienemmät, ja moottorit kuluttavat vähän. Tämän ansiosta uusi Astra on kaikkien aikojen taloudellisin Astra.

Polttoaineenkulutus (l/100km): yhdistetty: 5,2–5,5; CO2-päästöt (g/km): yhdistetty 119–126.

Polttoaineenkulutus (l/100km): yhdistetty: 4,4–4,7; CO2-päästöt (g/km): yhdistetty 115–122.

Edelliseen Astraan verrattuna.*

Asetusten R (EY) N:o 715/2007 ja R (EY) N:o 692/2008 mukaisesti (sovellettavassa versiossa).

 

 

 

VAIHTEISTOT
Ota kaikki hyöty irti dynaamisista, mutta silti taloudellisista vaihteistoista. Valitse 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto, 7-vaihteinen portaaton automaattivaihteisto tai 9-vaihteinen automaattivaihteisto. 
ALUSTA
Uuden Astran suorituskykyä on hiottu optimoimalla alustaa usein eri osin. Tämän myötä on saatu erinomainen ajodynamiikka, korkean tason aktiivinen turvallisuus ja maailmanluokan aerodynamiikka

OPEL+-LISÄVARUSTEET.

Räätälöity sinulle. 

Ilmaise itseäsi Opelin alkuperäisillä lisävarusteilla ja ota kaikki mahdollinen irti autostasi. Suunniteltu ja testattu Opeliasi varten.

Kuvissa näkyvät tuotteet voivat poiketa myynnissä olevista tuotteista.

PowerFlex-älypuhelinteline
NÄYTÄ TIEDOT
Tavaratilan kaksoislattia
NÄYTÄ TIEDOT
Kova tavaratilan alusta, käännettävä ja vedenpitävä
NÄYTÄ TIEDOT
Peilikotelot
NÄYTÄ TIEDOT
Suksiboksi
NÄYTÄ TIEDOT
LED-valaistut kynnyslistat
NÄYTÄ TIEDOT

MITÄ SEURAAVAKSI?