Skip To Content
Astra Sports Tourer GSe

Uusi Opel Astra Sports Tourer Gse

Uusi Opel Astra Sports Tourer Gse on puhdasta ajonautintoa seuraavalle tasolle vietynä. Tehokasta suunnittelua, urheilullista viritystä ja jännittävää kiihdytystä päästö- tai tilavaatimuksista tinkimättä. Uusi Opel Astra Sports Tourer Gse on sekä dynaaminen että monipuolinen. Se on sekä rohkea että puhdaslinjainen saksalainen niin sisältä kuin ulkoa. 
Tulossa alkuvuodesta 2023.

62-63  km
Sähköistä ajoa
1.1-1.2 l/100km
Polttoaineenkulutus
225 hv
Yhdistetty teho

Henkilökohtaista suorituskykyä

Kokoa oma täydellinen Opel Astra Sports Tourer Gse -autosi ja herätä sen hybridivoima eloon ennennäkemättömällä tavalla.Katso sisälle


Tarkista Astra GSe -lataushybridin päivittäinen toimintamatka.


Kohokohdat

Kaikki tarjolla
Innostavaa ja suorituskykyistä ajamista. Päitä kääntävä muotoilu. Ylellisen tilava matkustamo. Pienemmät päästöt. Koe puhdas saksalainen energia ilman kompromisseja uudessa Opel Astra Sports Tourer GSe -mallissa. 

Suorituskyky

225 hv:n urheilulliseksi

viritetty ketteryys

Uudessa Opel Astra Sports Tourer GSe -mallissa on ketterä urheilualusta, jossa on huipputekniset iskunvaimentimet, Frequency Selective Damping (FSD) -iskunvaimennustekniikka ja herkästi vastaava ohjauksen kalibrointi, jotka tuottavat täysin uudenlaisen ajokokemuksen.

Tekniikka

Teho ja ohjaus
Uusi Opel Astra Sports Tourer GSe tuo täydellisen, intuitiivisen ohjauksen ajoneuvojärjestelmiin ja innovatiivisen infotainment-järjestelmän sormiesi ulottuville. Edistykselliset kuljettajan avustinjärjestelmät parantavat turvallisuutta ja suorituskykyä ennennäkemättömälle tasolle.

Muotoilu

Isompi, rohkeampi
Astra Sports Tourer GSE kääntää päät kaikista oikeista syistä: urheilullisen etusäleikön alaosa ja erityiset 18˝ kaksisävyiset kevytmetallivanteet ja ylpeä GSe-tunniste. Avaran ja monipuolisen matkustamon sisällä on digitaalisesti rauhoitettu muotoilu, joka tekee jokaisesta ajosta niin ylellisen kuin jännittävänkin.

Opel-lisävarusteet

Kotilatausasema &

lisävarusteet

Sinun Astra Sports Tourer Gse:n mukana tulee vakiona latauskaapeli. Olemme valinneet parhaimmat varusteet sähköautojen lisävarusteiden kategoriasta.

Tutustu

Kotilatausasemat

Löydät kaiken tarvittavan tiedon kotilatausasemista & kotilataamisesta meidän sähköisen liikkujan tietokeskuksesta.

Lataaminen & toimintamatka

Meidän sähköisen liikkujan tietokeskuksesta löydät paljon tietoa lataamisesta ja toimintamatkoista. Käy kurkkaamassa!