Skip To Content
Vaihto-osat

Opelin alkuperäiset vaihto-osat

Opelin alkuperäiset vaihto-osat* ovat Opelin alkuperäisiä varaosia, jotka vaihdetaan korjauksen yhteydessä ja jotka läpikäyvät sitten täydellisen uusiovalmistusprosessin, jossa käytetään Opelin alkuperäisiä komponentteja. Palautetut osat uusiovalmistetaan samojen normien mukaisesti, joiden mukaan Opelin alkuperäisosat valmistetaan. Näin taataan yhtenäisen korkea laatu. Opelin vaihto-osat ovat "alkuperäisiä" ja tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle.

 

Kuin uusi. Edullisemmin.

Lue Lisää Näytä Vähemmän

Kuin uusi. edullisemmin

Valikoimamme

Opelilta on saatavilla yli 2 200 erilaista uusiovalmistettua osaa, ja valikoimaa laajennetaan ja päivitetään jatkuvasti. Opelin alkuperäisten vaihto-osien ohjelma kattaa laajan valikoiman tuoteryhmiä, joihin kuuluvat muun muassa moottorit ja sylinterinkannet, starttimoottorit, vaihtovirtalaturit, turboahtimet, ilmastointikompressorit, vaihteistot, jarrusatulat, ohjaustehostinpumput, ohjauslaitteet, kytkinsarjat, vetoakselit, moottorin ohjauslaitteet, polttoainepumput, polttoaineruiskut, radiot ja kojelaudat. Lue Lisää Näytä Vähemmän

Etusi

Opelin alkuperäisissä vaihto-osissa yhdistyvät korkea laatu ja erinomainen vastine rahalle. Ne ovat erinomainen ratkaisu vanhempien autojen korjauksiin, sillä niiden avulla kustannuksissa voi säästää jopa 30 prosenttia uusiin osiin verrattuna. Kaikilla Opelin alkuperäisillä vaihto-osilla on yhden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

 

Tämän lisäksi Opelin alkuperäisiä vaihto-osia ostaessasi hyödyt aina myös Opelin uusimmista teknologisista edistysaskelista: kaikki elektroniikkaosat päivitetään uusimmalla ohjelmistoversiolla. Mekaanisiin osiin tehdään uusimmat parannukset. Autosi on alkuperäinen – pidä se sellaisena!

Lue Lisää Näytä Vähemmän

Edullinen hinta - laadusta tinkimättä

Miksi Opelin tehdaskunnostetut vaihto-osat ovat paras valinta?

  • Tarkka tehdaskunnostusprosessi, ISO-sertifointi ja Opelin ammattitaito takaavat erittäin korkean laadun 
  • Mekaaniset osat kunnostetaan uusimpien teknisten prosessien mukaan 
  • Elektroniset komponentit päivitetään uusimmilla ohjelmistoilla 
  • Täysi 2 vuoden varaosatakuu 
  • Tiukka lopputarkastus varmistaa alkuperäistä Opel-osaa vastaavan laadun
Lue Lisää Näytä Vähemmän

* Uusiovalmistusohjelma kattaa uusiovalmistetut ja uusiokäyttöön otetut osat:


Uusiovalmistetut osat tehdään käytetyistä osista prosessissa, johon sisältyvät osien purkaminen, tarkastus, puhdistus, ohjelmiston päivitys ja osien vaihtaminen tarpeen mukaan sekä testaus ja uudelleen kokoaminen (esimerkki: moottorit).

Uusiokäyttöön otetut osat ovat käytettyjä osia, jotka tarkistetaan, puhdistetaan, testataan ja paketoidaan uudelleen (esimerkki: kojelaudat).