Pakettiautot

OPEL VAN MALLISTO.

Ylellinen toimisto pyörien päällä: Opelin tavara-autot tarjoavat erinomaista toimivuutta tien päällä, alhaiset käyttökulut ja erinomaisen tavaratilan muunneltavuuden. 
UUSI COMBO CARGO – VUODEN PAKETTIAUTO 2019.

Arvostetun vuoden pakettiauto 2019 tittelin voittanut uusi Combo Cargo on kaikkea, mitä tehokkaalta, luotettavalta ja monikäyttöiseltä pakettiautolta voi odottaa. Luokkansa huippua edustava kahtena eri pituisena versiona saatava Combo Cargo pystyy kuljettamaan jopa tonnin kuormaa.

 

Sen tilavat, monikäyttöiset sisätilat, pihit moottorit ja innovatiiviset ominaisuudet takaavat alhaiset kokonaiskäyttökustannukset ja erinomaiset kuljetusominaisuudet.

 
TUTUSTU TARKEMMIN
VIVARO VAN.

Vivaro-umpipakettiauto asettaa uudet tilavuuden, toimivuuden ja innovaation standardit. Tämä käytännöllinen ja tehokas tavara-auto näyttää yrityksesi parhaassa valossa.

 
TUTUSTU TARKEMMIN
VIVARO CREWVAN.
Vivaro CrewVan. Täydellinen kumppani, kuljetitpa ihmisiä, tavaroita tai molempia. Täydellisesti varusteltu Vivaro CrewVan hoitaa homman turvallisesti, mukavasti ja tyylikkäästi. 
TUTUSTU TARKEMMIN
MOVANO VAN.
Mitä tulee tavaratilan kokoon tajoaa Movano Van runsaasti vaihtoehtoja. Movanon suuri kantavuus varmistaa huippuluokan ajo-ominaisuudet riippumatta kuorman painosta. 
TUTUSTU TARKEMMIN
MOVANO CREWVAN.
Movano CrewVan kuljettaa sekä työporukan että tavarat helposti perille. Kookkaan liukuoven ansiosta kyytiin on helppo nousta ja täyskorkea väliseinä pitää tavarat turvallisesti tavaratilassa. 
TUTUSTU TARKEMMIN