Skip To Content
Pakettiautot

Opel Van mallisto

Ylellinen toimisto pyörien päällä: Opelin tavara-autot tarjoavat erinomaista toimivuutta tien päällä, alhaiset käyttökulut ja erinomaisen tavaratilan muunneltavuuden. 
Uusi Combo Cargo – vuoden Pakettiauto 2019

Arvostetun vuoden pakettiauto 2019 tittelin voittanut uusi Combo Cargo on kaikkea, mitä tehokkaalta, luotettavalta ja monikäyttöiseltä pakettiautolta voi odottaa. Luokkansa huippua edustava kahtena eri pituisena versiona saatava Combo Cargo pystyy kuljettamaan jopa tonnin kuormaa.

 

Sen tilavat, monikäyttöiset sisätilat, pihit moottorit ja innovatiiviset ominaisuudet takaavat alhaiset kokonaiskäyttökustannukset ja erinomaiset kuljetusominaisuudet.

 
Tutustu tarkemmin
Vivaro Van

Uuden sukupolven Vivaro on suunniteltu avuksesi. Se sisältää tavara-autoissa harvoin nähtävää huipputekniikkaa ja innovaatioita. Uusi Vivaro on saatavana 3:ssa eri koossa ja nyt myös odotetulla automaattivaihteistolla!

 
Tutustu tarkemmin
Movano Van
Mitä tulee tavaratilan kokoon tajoaa Movano Van runsaasti vaihtoehtoja. Movanon suuri kantavuus varmistaa huippuluokan ajo-ominaisuudet riippumatta kuorman painosta. 
Tutustu tarkemmin
Movano Crewvan
Movano CrewVan kuljettaa sekä työporukan että tavarat helposti perille. Kookkaan liukuoven ansiosta kyytiin on helppo nousta ja täyskorkea väliseinä pitää tavarat turvallisesti tavaratilassa. 
Tutustu tarkemmin