Skip To Content
Tuet ja rahoitus

Sähköautojen tuet

Kun ostat sähköauton, hyödyt erilaisista palkkioista ja tuista, joiden ansiosta ostaminen ja/tai leasing on edullisempaa kuin koskaan ennen


Tukimuodot: mitä on saatavilla Suomessa?

Valtion hyötyajoneuvon hankintatuki

Hankkiessasi täyssähköisen Opel-hyötyajoneuvon, voit saada jopa 4000 € hankintatuen valtiolta. Hankintatuki koskee yksityishenkilöitä ja yrityksiä.

 


Edut

Myös tämä voi kiinnostaa sinua
Tukea kotilatauspisteen asentamiseen
Parhaan hyödyn ja tehon saat sähköisestä Opelistasi, mikäli sinulla on mahdollisuus asentaan kotilatausasema. Myös kotilatausaseman hankintaa on mahdollista hakea tukea. Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää avustuksia asuinrakennuksen omistaville yhteisöille, kuten taloyhtiöille ja vuokrayhteisöille,  sähköautojen latauspisteiden edellyttämiin kiinteistöjen sähköjärjestelmien muutoksiin.
 
Autovero
Sähköautojen autovero on poistunut, tehden sähköauton hankinnasta entistäkin houkuttelevampaa! 

Työsuhdeautoilijan sähköiset edut

Opelilla on kattava mallisto työsuhdeautoilijalle soveltuvia täyssähköisiä ja lataushybridimalleja. Olipa mietteisssäsi neliveto, SUV, tila-auto tai kompakti kaupunkiauto, Opelilla on kaikki tarjolla.
 
Valitsemalla työsuhdeautoksi täyssähköisen tai lataushybridin, hyödyt myös seuraavista eduista: Lataaminen julkisissa pisteissä tai työpaikalla on verovapaa etu, mikäli työnantaja sen kustantaa. Verotusarvossa alennus on jopa 170 euroa täyssähköisten työsuhdeautojen kuukausittaiseen verotusarvoon. Opelin hinnastoissa on verotusarvoihin huomioitu alennetut arvot sekä täyssähköihin että lataushybrideihin

Tarvitseko lisätietoja?

E- ja hybridimallit
Lue lisää
Faktat ja edut
Lue lisää
Sähköautot ja lataaminen
Lue lisää