Skip To Content
Yleiskatsaus

Uusi Astra

Alkaen € 28 247

Uusi Astra

 
Opel Astra vakuuttaa heti ensinäkemältä. Samaan lopputulemaan päätyi myös kansainvälinen Red Dot Awards -tuomaristo, joka valitsi Opel Astran Red Dot Award 2023 -palkinnon voittajaksi ”Product Design” - eli ”tuotesuunnittelu”-kategoriassa. Astran muotoilu on rohkea ja puhdaslinjainen, sisällä fokus on olennaisessa täysdigitaalisen ja intuitiivisen Pure Panel ohjaamon ansiosta. Saatavilla bensiini, hybridi, lataushybridi ja täyssähkö.

Ikkuna tulevaisuuteen

Paras muotoilu on myös funktionaalista. Tutustu saksalaisen suunnittelun ytimeen

Valitse lempivärisi


Kurkista sisään


Tärkeimmät ominaisuudet
Turvallisuus ja innovaatiot
Opel Astra on täynnä älykkäitä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu helpottamaan ajamista ja pitämään sinut ja läheisesi turvassa.  
Lue lisää
Yhteydet
Tarjolla on parhaat yhteydet. Tietoviihde -järjestelmän ja navigoinnin lisäksi käytettävissä on myös OpelConnect. Niin paljon löydettävää!  
Lue lisää
Premium-mukavuutta
Ergonomiset AGR-istuimet, lämitettävä ohjauspyörä sekä tehokas ilmansuodatin - Opel Astrassa sinulla on aina mukavat oltavat.  
Lue lisää

Tilaa oma Opel Astra
Helposti verkkokaupasta

 

Tilaa uusi Opel-autosi helposti suoraan kotisohvaltasi. Opel Store -verkkokaupassa voit selata nopean toimituksen autoja, tutustua niiden ominaisuuksiin, sekä laskea osamaksulaskurilla sinulle sopivan kuukaurierän.

Opel-jälleenmyyjältäsi
Asiantuntevat Opel-jälleenmyyjämme palvelevat sinua kaikissa Opel-asioissa. Varaa koeajo jo tänään!

Koeajo

Pyydä tarjous

Rakenna autosi


1 Please insert consumption values and/or local footnote here.

2 Please insert consumption values and/or local footnote here.