Skip To Content
GSe

Opel Gse

Nosta ajamisesi uudelle tasolle!

Uusi Opel GSe -mallisto uudelleen määrittää sähköisen liikkuvuuden. Rohkean muotoilun ja jännittävän, sähköistetyn tekniikan yhdistelmä. Tämä on energistä jännitystä kestävässä muodossa. Opel GSe -mallit erottuvat joukosta ja niiden tarjoama ajokokemus on tinkimättömän korkealuokkainen.

Valitse oma GSe-mallisi

Puhdasta saksalaista energiaa rohkeasti ilmaistuna


Uusi Opel Astra Gse

Paljon enemmän kuin
 
pelkkä päivitys

Uudessa Astra GSe -mallissa on tehokas mutta silti vähäpäästöinen 225 hv:n lataushybriditekniikka, jota on täydennetty tarkasti viritetyillä urheilullisilla päivityksillä jäykistetystä alustasta suorituskykyisiin istuimiin. Se tarjoaa uuden tason Astra -ajokokemuksen.

 

Teho

1.6 turbo, sekä 81.2kW:n sähkömoottori, takaavat tinkimättömän suorituskyvyn ja 225 hv:n yhteistehon.

 

Rohkea ja puhdas 

Katso uuden sukupolven rohkean ja puhtaan muotoilun tuottaman liikkeen puhtautta.

 

Uusi Opel Astra Sports Tourer GSe

Koolla on merkitystä

Nosta ajamisesi uudelle tasolle. Uusi Opel Astra Sports Tourer GSE yhdistää hybriditehon, rohkean muotoilun ja parannetun tavaratilan, joten voit siirtää kaiken tarvitsemasi tyylikkäästi. 

 

Urheilullinen alusta

Astra Sports Tourer GSE on nimensä mukainen, sillä siinä on jäykempi urheilullinen alusta, jossa on erinomaiset iskunvaimentimet ja Frequency Selective Daming (FSD) -tekniikka, tarkkuuskalibroitu ohjaus ja moottorin äänisäätö Sport-tilassa. 

 

Monipuolisuutta

Nopeampi, tilavampi ja älykkäämpi. Innovatiivinen Intelli-Space-järjestelmä tuo oman lisänsä mahtavaan 1553 litran tilavuuteen. 

 

 

Uusi Opel Grandland Gse

300 hv:n teho

Grandlandin lataushybridivoimalaite, jossa on kaksi sähkömoottoria, saa pulssisi kiihtymään 300 hv:n nelipyörätehonsa ansiosta, ja nyt GSe-tarkkuussäädöllä siitä tulee tehokas SUV, joka on aivan omanlaisensa. Todellinen uuden tason ajokokemus!

 

Kehittyneet kuljettajan avustinjärjestelmät 

Jännittäviä innovaatioita, kuten 8-nopeuksinen automaattivaihteisto, IntelliLux Pixel LED -ajovalot ja Night Vision -järjestelmä.

 

Pienemmät päästöt

Tehokas, urheilukäyttöön viritetty voimansiirto toimii painikkeen painalluksella täysin sähköisesti eikä päästöjä ole lainkaan.

 

Uusi Opel Gse -mallisto nostaa ajamisesi uudelle tasolle. Rohkea saksalainen muotoilu ja adrenaliinia tuottava suorituskyky ympäristövastuusta tinkimättä.