Skip To Content
Lasikorjaukset

The simple way to fix your car

Stone chips, hail, scratches and little dents - yes, they are aggravaiting, but the good news is you can give back your Opel its good looks. Opel Smart Repair is our fast, cost-effective, and simple way to fix minor damages.
Fast because Smart Repair reduces downtime with on-the-spot repairs on windscreens, body paints or upholsteries.
Cost-effective solutions are important to you and us! That's why Opel we always try repairing small damages rather than replacing parts. this saves money and time.
Simple is how we like to keep it. All you have to do is make an appointment with one of our Smart Repair dealers. We will take care of the rest!

Asiantuntevat lasikorjaukset edulliseen hintaan

Tuulilasin rikkoutuminen ei vaadi paljoa. Pienikin kivi voi joskus aiheuttaa suuria vaurioita. Uudenaikaisen laminoidun lasin kehityksen ansiosta lohjennutta tuulilasia ei enää tarvitse aina vaihtaa. Usein se voidaan korjata erikoishartseilla vain murto-osalla koko tuulilasin vaihtamishinnasta.


Vaurion tyypin ja iän mukaan tehokas korjaus on usein mahdollista tuulilasin vaihtamisen sijaan. Asiantuntevaa lasin korjausapua on saatavissa kohtuulliseen hintaan valtuutetuilta Opel-huoltokorjaamoilta.


Valtuutetut Opel-huoltokorjaamot tarjoavat edullisen ja laadukkaan korjauksen, jonka toteuttavat pätevät Opel-mekaanikot, kaiken kattavaan hintaan (työ ja materiaalit). Lopullinen hinta määräytyy vaurion tyypin ja vaurioituneen lasin mukaan.

 

Huomaa: Usein autovakuutus kattaa kaikki korjauskustannukset tai ainakin osan niistä.

Pienistä naarmuista suuriin vakuutuskorvausvaatimuksiin

Pidä Opelisi uuden näköisenä asiantuntijoiden avulla: valtuutetulla Opel-korjaamolla on asianmukaiset työkalut ja tietotaito, jotka takaavat, että autosi voidaan palauttaa onnettomuutta edeltävään kuntoonsa uusinta korjaustekniikkaa ja aitoja Opel-varaosia käyttäen.

 

 

Anna pätevien mekaanikkojemme asentaa autoosi vain aitoja Opel-varaosia, niin voit olla varma, että autosi takuu säilyy voimassa kaikilta osin. Silloin saat myös mielenrauhaa ja takuulla laadukkaan korjauksen.

 

Pyydä edullinen tarjous Opel-huoltokorjaamolta.
 

Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo antaa kilpailukykyisen hintatarjouksen mm. seuraavista töistä:

 

  • lommojen ja naarmujen korjaus
  • tuulilasin korjaukset tai vaihto
  • ruostesuojauskäsittely
  • vakuutuksen kattamat onnettomuuskorjaukset
  • kosmeettiset korjaukset

 

Pyydä ilmainen tarjous, joka ei sido sinua. Se kuuluu valtuutetun Opel-korjaamon palveluun.

Löydä lähin Opel-jälleenmyyjäsi Smart-korjausta varten