Yleiskatsaus ja edut

*Kaikki OnStar-palvelut lakkaavat toimimasta 31. joulukuuta 2020. LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

ASIAKASARVIO:

ONSTAR-PALVELUT

Kaikki OnStar-palvelut lakkaavat toimimasta 31. joulukuuta 2020.

HÄTÄPALVELU.

VÄLITÖN APU.

Aja hyvillä mielin: OnStar on rinnallasi, jos joudut onnettomuuteen. Myös silloin kun et pysty soittamaan apua. 

Välitön apu onnettomuustilanteessa: OnStar voi pelastaa henkesi

 

 • Apu onnettomuustilanteessa: Automaattinen hätäpuhelu aktivoituu heti, kun turvatyyny laukeaa. Kaikki tärkeät ajoneuvon tiedot lähetetään välittömästi OnStar-keskukseen: sijainti, ajosuunta ja jopa onnettomuuden vakavuus.1
 • Asiakaspalvelija puhuu kanssasi: Erikoiskoulutuksen saaneet OnStar-asiakaspalvelijat puhuvat sinulle handsfree-kaiutinpuhelimesi kautta. Puhelussa käytetään valitsemaasi kieltä silloinkin, kun olet ulkomailla.2
 • Jokainen sekunti on kallisarvoinen: Heti, kun olemme saaneet kaikki tiedot ja on selvää, että tarvitset apua, OnStar-asiakaspalvelija ilmoittaa onnettomuudesta välittömästi pelastuspalvelulle.1

 

1 OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Palveluun liittyy ehtoja.

2 Poikkeuksellisissa olosuhteissa sinut saatetaan yhdistää ensin englantia puhuvalle asiakaspalvelijalle, jotta puheluusi voidaan vastata mahdollisimman nopeasti. 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

HÄTÄPUHELUPALVELU VUOROKAUDEN YMPÄRI.

Huimaus, heikotus, sydämentykytyksiä: jos sinä, joku matkustajistasi tai joku ohikulkija tarvitsee lääkinnällistä apua, olemme apunasi.

 

Hätäpuhelupalvelu vuorokauden ympäri.

 

Tarvitsetko sinä, matkustajasi tai ohikulkija välitöntä lääkinnällistä apua? Paina vain hätäpainiketta, niin OnStar-asiakaspalvelija auttaa.

 

OnStar-asiakaspalvelija välittää GPS:n avulla tarkan sijaintisi ensivastepalvelulle, joka lähtee kohti sijaintipaikkaasi mahdollisimman nopeasti.1

 

1OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

VARASTETUN AUTON PALVELUT. AUTAMME SAAMAAN SEN TAKAISIN.

Onko autosi varastettu? Me voimme auttaa poliisia etsimään autosi. Pysy varkaiden kannoilla OnStarin avulla.

Varastetun auton palvelut. Autamme saamaan autosi takaisin.

 

Jos autosi ei ole enää siellä, mihin jätit sen, se on todennäköisesti varastettu. OnStar1 voi auttaa poliisia etsimään autosi.

 

Sinun tarvitsee vain ilmoittaa varkaudesta poliisille. OnStar-palvelu voi sitten auttaa poliisia etsimään autosi.

 

 • OnStar paikantaa Opelisi GPS-järjestelmän avulla ja seuraa sen reittiä. Näin poliisi saa tietää, missä autosi on.
 • OnStar-palvelu voi kytkeä autosi virtalukon pysyvästi pois käytöstä kun moottori sammutetaan. Tämä tarkoittaa, ettei varas voi ajaa pitemmälle.

 

1OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja. 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

ONKO AUTOON TULLUT VIKA? ONSTAR!

Hajosiko autosi tienposkeen keskellä yötä – ja puhelimesi akusta loppui virta? Paina autosi OnStar -painiketta, niin saat yhteyden Opel-tiepalveluun.

Onko Autoon Tullut Vika? OnStar!

 

Tuliko autoosi vika alueella, joka ei ole sinulle tuttu? Onko matkapuhelinverkon kenttä heikko? Tai onko puhelimesi akusta loppunut virta? Ota yhteyttä OnStar-asiakaspalveluun painamalla palvelupainiketta.1 Asiakaspalvelija kirjaa ongelmasi ja auttaa avun saamisessa. OnStar ottaa yhteyttä [LISÄÄ PAIKALLINEN PALVELUNTARJOAJA, esim. Autoliitto, Falck], niin he lähettävät ammattitaitoisen tiepalvelutiimin sijaintipaikkaasi.2

 

1OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.

2OnStar opastaa ammattitaitoisen tiepalvelutiimin sijaintipaikkaasi. Jos autosi Opelin uuden auton tiepalvelusuoja on voimassa, OnStar yhdistää sinut Opelin tiepalveluun, joka lähettää apua maksutta Opelin tiepalvelun ehtojen mukaisesti. Jos pidät OnStar-tilisi aktiivisena keskeytyksettä, Opel tarjoaa tiepalvelun jatkon merkkihuollon yhteydessä ilmaiseksi auton ensimmäisestä rekisteröinnistä lukien. Jos autosi Opelin uuden auton tiepalvelusuoja ei ole voimassa, tiepalveluntarjoaja voi veloittaa maksuja toimitetuista palveluista.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

YHTEYDESSÄ.

KAIKKI HALLINNASSA – ÄLYPUHELINSOVELLUS.

Kuinka pitkälle voin vielä ajaa, ennen kuin minun täytyy tankata? Ovatko rengaspaineet kunnossa? Mihin voin pysäköidä? Ota selvää älypuhelimellasi jo ennen kuin edes astut ulos ulko-ovesta. 

Kaikki hallinnassa – älypuhelinsovelluksella

 

OnStarin huipputason myOpel-sovelluksella helppokäyttöisyys savuttaa aivan uuden ulottuvuuden. Se on myös hauska.

 

 • Voit saada matkapuhelimeesi tärkeitä auton tietoja, kuten rengaspaineet, öljyn käyttöiän ja polttoaineen määrän – milloin tahansa.
 • Unohditko lukita autosi ovet? Ei ongelmaa! Voit lukita autosi ovet tai avata lukituksen älypuhelimesi kautta.2
 • Oletko unohtanut mihin pysäköit? Etsi autosi sovelluksen avulla.
 • Anna valo- ja äänimerkki: Näet ja kuulet, mihin pysäköit.
 • Etsi määränpää kätevästi älypuhelimellasi ja lähetä osoite suoraan auton omaan Opel-navigaattoriin.3 

 

Voit saada kaikki OnStar-matkapuhelinpalvelut lataamalla ja asentamalla myOpel-sovelluksen Android-mobiililaitteisiin Google Play Storesta tai Apple iOS -laitteisiin App Storesta.

 

Jos älypuhelimesi, jossa sinulla on myOpel-sovellus OnStaria varten, ei ole kättesi ulottuvilla, yksi soitto OnStar-palveluun riittää. Tarkistettuaan turvatunnuksesi OnStar-asiakaspalvelija paikantaa autosi ja voi lukita ja avata lukot etänä. Tämä toimii myös siinä tapauksessa, jos olet lukinnut itsesi vahingossa ulos omasta autostasi.

 

1myOpel-sovellus vaatii aktivoidun OnStar-tilin ja sen toimivuus riippuu verkkoyhteyden saatavuudesta ja laadusta. Palveluun liittyy ehtoja. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin, varustetasoihin tai OnStar-paketteihin. Lisätietoja saa napsauttamalla tätä. Palveluun liittyy ehtoja.

2Kauko-ohjattu lukitus/-avaus ei ole saatavissa Merivaan. Lisätietoja saa napsauttamalla tätä.

3Määränpään latauspalvelu edellyttää Opelin navigaattorin ja karttatiedot. 

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA.

HANDSFREE-HOTELLIVARAUS.

Muuttuivatko suunnitelmat? Pelkäätkö nukahtavasi rattiin? Anna asiakaspalvelijoidemme hoitaa hotellin varaaminen1 ajaessasi. Paina vain sinistä palvelupainiketta.

Kukapa ei haluaisi omaa avustajaa? OnStar-asiakaspalvelijamme auttavat mielellään, jos tarvitset apua hotellihuoneen löytämisessä kaupungissa, joka ei ole sinulle ennestään tuttu1:

 

 • Asiakaspalvelijamme voivat etsiä, vertailla ja varata hotellihuoneen puolestasi (booking.com-palvelun kautta).
 • Sinun tarvitsee vain vahvistaa haluamasi huoneen varaus sanallisesti ja antaa luottokorttisi tiedot.
 • OnStar-asiakaspalvelijat voivat myös ladata hotellin osoitteen autosi navigaattoriin.
 • Haluatko muuttaa varaustasi? Ei ongelmaa! Ilmoita asiakaspalvelijalle matkan numero ja sähköpostiosoitteesi, niin hän huolehtii kaikesta muusta.

 

1OnStar-asiakaspalvelija voi auttaa varaamaan hotellihuoneen booking.com-sivuston kautta. Jos käytät tätä palvelua, hotellivarauksesi ehdot ja OnStar-asiakaspalvelijalle antamasi tiedot lähetetään suoraan booking.comille. Toimittamiasi tietoja käsitellään booking.comin käyttöehtojen ja tietosuojakäytännön mukaisesti, jotka löytyvät täältä [LISÄÄ LINKKI]. Varauksessa pätevät myös hotellin sovellettavat ehdot. Saat varausvahvistuksen sähköpostilla booking.comilta. Älä käytä tätä palvelua, jos et halua booking.comin saavan henkilötietojasi. Huomaa, että OnStar vain auttaa tekemään varauksen eikä vastaa palveluista, joita booking.com tai hotelli tarjoaa. Sähköpostiosoite ja voimassa oleva luottokortti tarvitaan.

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

LÖYDÄ AINA PYSÄKÖINTIPAIKKA.

Ei enää ajelua ympäri kaupunkia vapaata pysäköintipaikkaa etsien! Yhdellä painikkeen painalluksella voit pyytää asiakaspalvelijaamme etsimään pysäköintipaikan puolestasi.1

OnStar-asiakaspalvelijamme etsii mielellään pysäköintipaikan puolestasi ja kertoo reaaliaikaisesti saatavuudesta, aukioloajoista ja hinnoista (Parkopedian kautta).1 Halutessasi asiakaspalvelija voi myös ladata pysäköintihallin osoitteen navigaattoriisi.

 

1 Parkopedia.comin kautta – Vain Parkopedia.comiin listatut pysäköintipaikat – Saatavuus voimassa vain hetkenä, jona OnStariin otetaan yhteyttä.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

EI IKÄVIÄ YLLÄTYKSIÄ – AJONEUVON DIAGNOSTIIKKA.

Et ole autosi moottorin sisällä, mutta OnStar on!

Jos ohjaamossa syttyy jokin varoitusvalo tai jokin ei vain tunnu oikealta, kysy neuvoa OnStarilta.

Ei ikäviä yllätyksiä – Ajoneuvon diagnostiikka

 

Järjestelmällisen Ajoneuvon diagnostiikan avulla saat tietää tilanteen milloin tahansa ja voit reagoida ajoissa, jos epäilet jotain olevan vialla.1

 

 • Saat aina ajantasaista tietoa autosi kunnosta välittömästi reaaliaikaisten diagnostiikkahälytysten kautta. Jos OnStar havaitsee, että jotain on vialla, esimerkiksi jos rengaspaine on alentunut jossain renkaassa, se ilmoittaa asiasta automaattisesti – oletpa autossa tai et. OnStar lähettää sinulle myös kuukausittain sähköpostia. Viesti sisältää tärkeitä tietoja autostasi, kuten öljyn käyttöiän ja rengaspaineet. OnStarin ansiosta autosi tärkeät tiedot ovat aina käytettävissäsi.
 • Onko ohjaamossa syttynyt varoitusvalo? Paina palvelupainiketta, jotta pääset puhumaan OnStar-asiakaspalvelijan kanssa. Pyydettäessä saatavan diagnostiikan avulla OnStar-asiakaspalvelija voi arvioida, onko autossa jokin vika, kuinka vakavasta viasta on kyse ja pitäisikö auto viedä huoltoon.
 • Täytyykö auto todella viedä huoltoon? OnStar ilmoittaa selvästi, onko huolto tarpeellinen: OnStar-avustajasi lähettää lähimmän Opel-huoltokumppanin osoitteen suoraan autosi Opel-navigaattoriin.2

 

1OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.

2Määränpään latauspalvelu edellyttää Opelin navigaattorin ja karttatiedot.

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

SUORINTA TIETÄ PERILLE – MÄÄRÄNPÄÄN LATAUS.

Etsitkö tiettyä ravintolaa tai lähintä huoltoasemaa? Se ei ole mikään ongelma: Määränpään latauksen1 avulla olet aina yhden askelen edellä.

Suorinta tietä perille – Määränpään lataus

 

 • Minne haluat mennä? Paina palvelupainiketta ja kerro meille. OnStar-asiakaspalvelija etsii haluamasi kohteen osoitteen ja lähettää sen autosi Opel-navigaattoriin. Sinä voit rentoutua ja lähteä ajamaan.
 • Säästä aikaa ja hermojasi: OnStarin Määränpään latauksen avulla sinun on helppo vaihtaa määränpäätä ajon aikana.

 

1Määränpään latauspalvelu edellyttää Opelin navigaattorin ja karttatiedot. OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

TIETOSUOJA.

MITEN ONSTAR SUOJELEE YKSITYISYYTTÄSI.

Vain yksi henkilö päättää, mitä OnStar voi tehdä ja mitä se ei voi tehdä: SINÄ.
 

Tietosuojasi on oma asiasi.

 

 • Suojele yksityisyyttäsi – yhdellä napin painalluksella. Mikään ei ole mahdollista OnStarissa ilman lupaasi.
 • Turvallisuutesi takaamiseksi valitset itse oman PIN-tunnuksesi, kun perustat OnStar-tilisi. Jos haluat käyttää ovien lukkojen etäavausta1 tai varastetun auton palveluita, OnStar-asiakaspalvelija pyytää sitä. Se varmistaa, että vain sinä pääset autoosi.
 • Voit milloin tahansa salata autosi sijainnin painamalla Yksityisyys-painiketta noin viiden sekunnin ajan. Jos muutat mieltäsi, voit paljastaa sijaintisi painamalla Yksityisyys-painiketta uudelleen noin viiden sekunnin ajan. Ainoa poikkeus on todellinen hätätilanne.2
 • Yksityisyytesi on meille tärkeä: emme koskaan luovuta henkilötietojasi eteenpäin ilman lupaasi. Tietosi tulevat ainoastaan OnStarin ja GM Holdings LLC (USA):n, sen tytäryhtiöiden (mm. Adam Opel GmbH), valitsemiesi/suosimiesi jälleenmyyjien, OnStar-palvelun tarjoamiseen tai tuottamiseen osallistuvien yritysten ja valitsemiesi muiden palveluntarjoajien käyttöön.

 

1Kauko-ohjattu lukitus/avaus ei ole saatavissa Merivaan. Lisätietoja saa osoitteesta [LINKKI ONSTAR-SIVUSTON AUTOMALLIPOIKKEUKSIA KOSKEVAAN OSAAN].

2Kolari-, varkaus- tai muussa hätätilanteessa.

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

TIEDOTUSVÄLINEIDEN KOMMENTTEJA ONSTARISTA:

 

Business Car
"Palvelussa on huolenpito-, mukavuus- ja järjestelyetuja hyväksi todertussa paketissa, ja se on kehitysaskel, joka todella vie alaa eteenpäin." 
LUE LISÄÄ
Auto Moto
"Opel OnStar , uusi henkilökohtainen liitettävyys- ja palveluavustaja, on voittanut kaikkien aikojen ensimmäisen "Award de l'innovation" -palkinnon ranskalaiselta autoalan lehdeltä Auto Moto. Tämä henikökohtainen suojelusenkeli voitti Teknologia-luokan peitoten kovia kilpailijoita Audista Volvoon." 
LUE LISÄÄ
Ponle Freno
"Opel OnStar on voittanut espanjalaisen liikenneturvallisuuden innovaatiopalkinnon: "OnStar on täydellinen täydennys optimaaliselle auton suojaukselle tedellisissa onnettomuuksissa." 
LUE LISÄÄ

Tärkeätä tietoa OnStar-palveluista

LUE LISÄÄ

YHTEYDEN LUOMINEN ONSTARIIN.