Skip To Content
Huolto

Huoltopyyntö

TÄYTÄ YHTEYSTIEDOT
Valitse myyntipiste
         
       
MÄÄRITÄ AUTOSI
MÄÄRITÄ PALVELUSI
800 / 800 sallittua merkkiä.

1 lisämaksu mahdollinen

LÄHETÄ TIETOSI

Henkilötietojasi käsittelee Opel maahantuoja Auto-Bon Drive Oy, Kaakelikaari 4B, 01720 Vantaa rekisterinpitäjinä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, josta löydät myös lisätietoja yksityisyyteen liittyvistä oikeuksistasi ja yhteystiedoistamme.

ja valitsemalla ainakin yhden näistä kanavista, hyväksyn sen Opel maahantuoja Auto-Bon Drive Oy, Kaakelikaari 4B, 01720 Vantaa käsitellä henkilötietojani markkinointi-, tunnistamis- ja tunnustamistarkoituksiin suostumusilmoituksen mukaisesti.

Minulla on oikeus peruuttaa suostumukseni milloin tahansa (katso lisätietoja täältä). Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Korjaa korostetut kentät ja yritä uudelleen.

{form-fp-first-name} {form-fp-last-name}, olemme vastaanottaneet huoltokyselynne ja valitsemanne jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä piakkoin.

Onko sinulla jo käytössä myOpel? Liity myOpel saadaksesi uuden Opel-huoltokokemuksen. Hyödyt mielenkiintoisista tiedoista Opelista, yksittäisistä tarjouksista sekä hyödyllisistä moottorivinkkeistä. Napsauta tätä linkkiä rekisteröityäksesi uuteen online-portaaliimme ja valitse salasana.