Skip To Content
Helppoa sähköautoilua

Yksinkertaisesti sähköistä

Helppoa sähköautoilua: teimme sähköauton käyttökokemuksesta yhtä helppoa kuin älypuhelimen käytöstä. Opelin palvelut sähköautoille* täydentävät ajokokemustasi ja antavat mielenrauhaa. Palveluiden käyttöönotto on helppoa ja tekevät autoilusta miellyttävämpää ja luotettavampaa.

Aloita

Tärkein asia ensimmäiseksi: sähköautoilu on helpompaa kuin luuletkaan – mihin ikinä autoa tarvitsetkin. Lue lisää tärkeistä asioista, kuten miten sähköautoilu toimii, toimintasäteen maksimoimisesta, sähköauton akuista ja kokonaiskäyttökustannuksista.

Opel-palvelut sähköautoille*

Tarjoamme laajan valikoiman hyödyllisiä palveluita Opel-sähköautoille. Kysyimme ja kuuntelimme, mitä mieltä ihmiset ovat sähköauton omistamisesta. Tältä pohjalta kehitimme aidosti hyödyllisen ja helppokäyttöisen valikoiman palveluita, jotka tekevät sähköautoilusta hauskaa ja vaivatonta.
Latausratkaisut kotiin
Opel tarjoaa laajan valikoiman latauslaitteita ja -palveluita kaikkiin tarpeisiin. Asiantuntevan ja ammattitaitoisen yhteistyökumppanimme PLUGITin kautta saat nopean ja luotettavan asennuksen latauslaitteellesi. 
Lue lisää latausratkaisuista Wallbox -seinälatauslaitteen asennus
Sähköauton latauksen kauko-ohjaus
Haluatko muuttaa autosi akun latausaikataulua tai lämmittää tai jäähdyttää autosi? Käytä älypuhelintasi! 
Lue lisää
Opel FlexCare - huoltosopimukset sähköautoille
Hyviä uutisia: sähköautoissa on vähemmän liikkuvia osia kuin polttomoottoriautoissa. Tämä tarkoittaa alhaisempia huoltokustannuksia. Opel FlexCare -huoltosopimukset tarjoavat asiantuntevaa, sähköautolle räätälöityä huoltoa poikkeuksellisen edulliseen hintaan. 
Akkutakuu
Kaikilla Opelin sähköautoilla on kahdeksan vuoden tai 160 000 km:n akkutakuu, joka takaa vähintään 70 prosentin varauskyvyn alkuperäisestä varauskyvystä tämän ajan tai ajomatkan jälkeen. Opelin todistus akun varauskyvystä vahvistaa autosi akun varauskyvyn. Siitä on hyötyä, jos myyt autosi. 
Sähköauton asiakaspalvelukeskus
Asiakaspalvelukeskuksemme palvelevat erityisesti täyssähköautojen (BEV) ja ladattavien hybridisähköautojen (PHEV) omistajia. Erikoiskoulutuksen saanut henkilökunta antaa yleistä tukea ja neuvoja latauspisteiden sijainnista, huollosta ja kunnossapidosta. 
24/7 tiepalvelu
Tiepalvelu on saatavilla 24/7 kaikissa yhteistyöverkostoon kuuluvissa Euroopan maissa (luettelo verkostoon kuuluvista maista on nähtävissä täällä). Palveluun sisältyvät latauspisteen tarjoavien Opel-liikkeiden tunnistus ja hinaus vain valtuutettuun liikkeeseen, jos autoon tulee vika.