Skip To Content
Yleiskatsaus

Uusi Opel Grandland Gse

Tässä suorituskykyä, joka tekee sähkökäyttöisestä Grand Sport electric -mallista (Gse) sähäkän. Opel Grandland Gse on SUV-ryhmän johtava merkki, joka sisältää urheilullista voimaa, ketteryyttä, ylellistä muotoilua ja vähemmän päästöjä kuin mikään muu tien päällä, mutta on silti kiistatta Opel. Tämä on puhdaslinjaista saksalaista liikkuvaa energiaa. Nosta ajamisesi uudelle tasolle!


300 hv
NELIVETO
6.1 s
0–100 km/h


Henkilökohtaista suorituskykyä

Räätälöi oma täydellinen Opel Grandland Gse -autosi ja herätä hybridivoima eloon ennennäkemättömällä tavalla.Katso sisälle


Kohokohdat

300 hv:n Hybridi

Uusi Opel Grandland GSe on puhdas ilmaus Opelin intohimosta tarjota suorituskykyisiä autoja. Ilmiömäinen 221 kW:n (300 hv:n) AWD lataushybridivoimalaitejärjestelmä tarjoaa jännittävän kiihtyvyyden, välittömän väännön ja vertaansa vailla olevan tuntuman tiehen. 
Suorituskyky

Seuraavan tason suorituskykyä

Uudessa Opel Grandland GSe -mallissa yhdistyy Opelin paras suorituskyky ja urheilullinen tekniikka. Iskunvaimentimien Frequency Selective Vaimennus (FSD) -tekniikka ja uusi jousitus takaavat erinomaisen käsiteltävyyden mutkissa ja entistä paremman vakauden. Opelin Grandland GSe tarjoaa kokonaan uuden tason ajokokemuksen, jossa yhdistyvät herkästi vastaava ohjauksen kalibrointi ja aiempaa jäykempi urheilualusta. 

 

Tekniikka

Suorituskykyistä tekniikkaa
Uudessa Opel Grandland GSe -mallissa on uskomaton määrä ajokokemusta parantavaa tekniikkaa.
 

Muotoilu

Urheilullista tyylikkyyttä

Uuden Opel Grandland GSe -mallin ulko- ja sisäosien muotoilua on parannettu entisestään. Vain muutamia hämmästyttäviä visuaalisia kohokohtia mainitaksemme:19˝ timanttihiotut urheilulliset kevytmetallivanteet, ulkotaustapeilit sekä katto tyylikkään yhteneväiset Carbon Black värisinä ja GSe-tunnus sähkötoimisessa takaluukussa. Digitaalisesti rauhoitettu matkustamo on hienostunutta suorituskykyä uhkuva keidas, joka takaa paremman tason kokemuksen jokaisella matkalla. 

 

Opel -lisävarusteet 

Kotilatausasema & lisävarusteet
Grandland GSe:n mukana tulee vakiona latauskaapeli. Olemme valinneet parhaimmat varusteet sähköautojen lisävaruste kategoriasta.
 

Tutustu

Kotilatausasemat

Löydät kaiken tarvittavan tiedon kotilatausasemista & kotilataamisesta meidän sähköisen liikkujan tietokeskuksesta.

Lataaminen & toimintamatka

Meidän sähköisen liikkujan tietokeskuksesta löydät paljon tietoa lataamisesta ja toimintamatkoista. Käy kurkkaamassa!