Opel-toiminnot Lappeenrannassa J. Rinta-Jouppi Oy:lle

18.10.2017

Opel Suomi

J. Rinta-Jouppi Oy on Opelin uusi jälleenmyyjä Lappeenrannassa. J. Rinta-Joupilla on entuudestaan Opel-merkkiedustus Kuopiossa ja Seinäjoella. Lappeenrannassa Opel-myynti ja huolto käynnistyvät marraskuun alussa.

 

J. Rinta-Jouppi Oy avaa marraskuun alussa Lappeenrantaan Opel-myynti- ja huoltoliikkeen. Toiminnot alkavat aluksi nykyisissä Opel-tiloissa Ajurinkadulla, mutta samaan aikaan alkaa uuden autoliikkeen suunnittelu J. Rinta-Joupin nykyisten tilojen yhteyteen Lentokentäntielle. Uusi täyden palvelun Opel-liike avataan syksyllä 2018.

 

”J. Rinta-Jouppi on myynyt ja huoltanut Opeleita menestyksekkäästi Kuopiossa ja Seinäjoella jo pitkään, joten he tuntevat tuotteemme, ajatusmaailmamme ja tapamme toimia”, kommentoi Opel Finland Oy:n toimitusjohtaja Rami Kittilä verkoston uusinta tulokasta. ”Olemme kasvattaneet myyntiämme ja markkinaosuuttamme viime vuosina voimakkaasti. Meillä on yksi alan uusimmista mallistoista, joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden jatkaa menestystä. Toimivalla jälleenmyyntiverkostolla on tässä luonnollisesti iso rooli. Lappeenranta on kasvava markkina-alue ja on tärkeää, että saimme sinne maineikkaan yhteistyökumppanin, joka tuntee hyvin alueen asiakkaat ja panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun.”

 

Myös J. Rinta-Joupin toimitusjohtaja Juha Rinta-Jouppi on tyytyväinen yhteistyön laajentumiseen Lappeenrannan alueelle. ”Opel on kasvanut viime vuosina valtavasti ja monipuolinen mallisto antaa erinomaiset eväät menestykselle jatkossakin. Opel on tuonut markkinoille vuoden aikana monta kilpailukykyistä uutuutta, joilla pääsemme valloittamaan ihan uusiakin asiakasryhmiä. Muun muassa katumaasturit Crossland X ja ennen kaikkea juuri myymälöihin saapunut isompi Grandland X tuovat merkin pariin varmasti uusia asiakkaita.”

 

Opel tuo tänä vuonna markkinoille 7in17-tuotestrategian mukaisesti kaikkiaan seitsemän uutuusmallia. Muun muassa kesän kynnyksellä liikkeisiin saapui Opel-malliston lippulaiva Insignia Grand Sport, jota seurasi pian uusi katumaasturi Opel Crossland X ja Insignia Sports Tourer. Lokakuun toisena viikonloppuna liikkeissä esiteltiin jo ennakkoon kovasti kiinnostusta herättänyt katumaasturi Opel Grandland X.