Skip To Content
Yleiskatsaus
Vivaro-e

 

Uusi Vivaro-e edustaa Opelin uuden sähköpakettiautomalliston ominaisuuksia: se on ensiluokkainen valinta yrityksille, jotka noudattavat korkeimpia ammatillisia standardeja. He vaativat kestäviä ajoneuvoja, jotka ovat erittäin monipuolisia ja sopivat saumattomasti heidän optimoituun työprosessiinsa. Tinkimättömän luonteen ja päästöttömän ajon ansiosta Vivaro-e sopii erinomaisesti kaupunkiympäristöön ja pidemmillekin matkoille. Saatavana kahtena koripituutena ja jopa 350 km WLTP toimintasäteellä


352 km (WLTP)
Suurin toimintasäde
6.6 m3
Suurin lastaustilavuus
2250 kg
Suurin kantavuus

Luotettava kumppani

Suuren tavaratilan, muunneltavuuden sekä suuren hyötykuorman ansiosta uusi Vivaro-e on ihanteellinen työväline melkein jokaiselle yritykselle.

E-Teknologia
Toimintamatka, lataus ja muuta

 

Vaihto sähköön? Loistava päätös – kaikista oikeista syistä. Tehokas, kestävä ja tulevaisuuteen katsova. Sopii täydellisesti yrityksellesi.

Monipuolisuus
Pakettiauto joka työskentelee sinulle

 

Räätälöi pakettiautosi: Uusi Vivaro-e on saatavilla kahdessa koripituudessa, ja siinä on ominaisuuksia, joiden avulla voit todella toimittaa tuotteitasi asiakkaillesi. Sano kyllä joustavuudelle ja saa parempia tuloksia ilman päästöjä ja lähes äänettömästi!

Rahti
Kuljettaa kaiken

 

Hyötykuorma ja mitat ovat tärkeitä, mutta ominaisuudet, kuten kaksoisliukuovet, ovat todella tärkeitä. Tästä syystä uusi Vivaro-e on ihanteellinen kuljetusväline mihin tahansa tehtävään.

Liitettävyys
Tiedä mihin olet menossa

 

Uuden Vivaro-e:n avulla maksimoit tehokkuuden jokaisella ajomatkalla. Huippuluokan sähkökäyttö sekä navigointijärjestelmän vaihtoehdot ja OpelConnect-palvelut pitävät sinut ja tiimisi turvallisesti oikeilla jäljillä.

Liikkuva toimisto
Työskentele mistä tahansa käsin

 

Ei enää kannettavan tietokoneen tasapainottamista polvillasi ohjauspyörän edessä. Tee uudesta sähkö- Vivarosta oikea toimisto pyörillä ja siirrä yrityksesi kohti tulevaisuutta.

Turvallisuus ja avustavat järjestelmät
Turvallisuus ensin

 

Matkustajat, pakettiautosi ja kuormasi ansaitsevat kaikki suojan. Uuden Vivaro-e:n edistyneet ominaisuudet auttavat ehkäisemään onnettomuuksia ja helpottavat ajamista – varmistaen, että ajat paremmin, mutta myös turvallisemmin.

Opel lisävarusteet
Wallbox laturit ja muuta

 

Opel ymmärtää, että sähköenergia on uuden Vivaro Electricin liikkeellepaneva voima ja siten yrityksesi menestys. Siksi pakettiautossasi on vakiona latauskaapeli. Olemme valinneet parhaat sähköautojen lisätarvikkeet. Selvitä, mitkä laitteet sopivat parhaiten työhösi.


Tutustu tarkemmin

Wallbox laturit

Hanki kaikki tarvitsemasi tiedot Wallboxeista ja kotilatauksesta

Lataus ja toimintamatka

Meillä on paljon lisätietoja latauksesta ja toimintasäteestä. Tutustu siihen nyt.

Rahoitus

Tutustu tarkemmin