Skip To Content
Yleiskatsaus
Movano-e

Maksimaalinen tuottavuus, nollapäästöt: Mikä pätee kaikkiin sähköistettyihin Opel-pakettiautoihin, pätee myös uuteen Movano-e:hen. Se on täydellinen saksalainen työkalu jokaiseen kuljetustehtävään, jossa on Opelin legendaarinen toiminnallisuus ja edistykselliset kuljettajaa avustavat ominaisuudet, jotka on rakennettu maksimoimaan tehokkuus ja vähentämään käyttökustannuksia.


430 km (WLTP)
Suurin toimintasäde
Jopa 17 m3
Suurin kuormatilavuus: (tilaa 5 eurolavalle)
pituutta  /  2 korkeutta

Pakettiauto

 

 


Älykäs, monipuolinen, tehokas

 

Uusi Movano-e on tilava, siinä on uudistettu ohjaamo, tehokas täyssähköinen voimansiirto ja luotettava, suurikapasiteettinen 110 kWh:n akku, joten se on päästötön kuljetusväline lähes kaikkiin yrityksiin.


Sähköinen teknologia
Ajoakku, lataus ynnä muuta

 

Siirtyminen sähkökäyttöön? Hyvä päätös - kaikista oikeista syistä. Uusi Movano-e on tehokas, kestävä ja tulevaisuuteen suuntautunut - se sopii täydellisesti yrityksellesi.

Monipuolisuus
Valmiina mihin tahansa työhön

 

Räätälöi pakettiautosi ammatillisten tarpeidesi mukaan: Uusi Movano-e on saatavana useina eri koripituuksina, ja sen ominaisuuksien ansiosta voit todella tarjota asiakkaillesi - täysin paikallisesti päästöttöminä ja lähes äänettöminä.

Rahti
Kaikki kyytiin

 

Hyötykuorma ja mitat sekä runsaat käytännön ratkaisut tekevät uudesta Movano-e:stä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin tehtäviin.

Liitettävyys
Tiedä minne olet menossa

 

Uudella Movano-e:llä maksimoit tehokkuuden jokaisella ajokerralla. Tämä ei johdu ainoastaan sen huipputeknisestä sähköisestä voimansiirrosta vaan myös sen edistyksellisestä liitettävyydestä ja navigoinnista. Paranna työpäivääsi huippuluokan infotainmentin ja optimaalisen reittisuunnittelun avulla.

Liikkuva toimisto
Työskentele mistä tahansa käsin

 

Kannettavaa tietokonetta ei tarvitse enää tasapainotella polvillasi. Tee uudesta Movanostasi kunnon pyörillä liikkuva toimisto ja vie yrityksesi tuottavuus uudelle tasolle.

Turvallisuus ja ajoavustimet
Turvallisuus etusijalla

 

Paranna itsesi ja tiimisi turvallisuutta edistyksellisillä ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu estämään onnettomuuksia ja helpottamaan ajamista: Erilaisten kuljettajaa avustavien järjestelmien lisäksi uuteen Opel Movano-e:hen on lisävarusteena saatavana LED-ajovalot.

 

Ne antavat pakettiautollesi terävämmän ulkonäön, mutta mikä tärkeintä, ne parantavat valaistustehoa 30 prosenttia verrattuna tavallisiin halogeeniajovaloihin.

Opel lisävarusteet ynnä muuta
Optimoi pidemmälle

 

Tarjoamme kattavan valikoiman lisävarusteita - kattotelineistä vetokoukkuihin - jotta voit mukauttaa uuden Movanosi entistä paremmin ammatillisiin tarpeisiisi. Selvitä, mitkä varusteet sopivat parhaiten työhösi.


Tutustu tarkemmin

WallBox laturit

Hanki kaikki tarvitsemasi tiedot WallBoxeista ja kotilatauksesta sähköisen liikkuvuuden keskuksestamme.

Lataus ja toimintasäde

Meillä on paljon lisätietoja latauksesta ja toimintasäteestä. Tutustu siihen nyt.

Financing & Subsidies

Most countries offer generous subsidies to prospective electric car buyers. We've got all the information you need.