SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

UUSI OPEL ASTRA.

MUOTOILU.

KATSE ETEENPÄIN
Uutta Opel Astraa ei voi erehtyä luulemaan joksikin toiseksi autoksi. Jokainen linja ja kaarre tekee selväksi, että ajamisen tulevaisuus on tässä. Rohkeasta Vizor®-keulasta jämäköihin pintoihin asti uusi Astra on selvän urheilullinen, ja sen kaikki yksilölliset muodot ja odottamattomat ominaisuudet saavat sen erottumaan joukosta. 
UPEAT SISÄTILAT
Koe seuraavan sukupolven sisätilasuunnittelun ja innovaatioiden uusi maailma. Uudessa Astrassa on digitaalisesti rauhoitettu Opel Pure Panel®1 -näyttö, joka selkeyttää kuljettajalle tulevat tiedot aivan uudella tavalla. Rentoudu uusissa ergonomisissa tuulettuvissa ja hierovissa alcantara- tai nappanahkaetuistumissa2. Ympäröi itsesi tilalla, tekniikalla ja puhtaalla, selkeällä mukavuudella uusimpia yhteyksiä käyttämällä.
 

1 Saatavana kaksi tasoa. Kuvissa näkyvissä valinnainen sisältö, saatavana myöhemmässä vaiheessa.

2 Sertifioijana Campaign for Healthier Backs (AGR). Sertifikaatti on laadusta kertova merkintä, jonka myöntää riippumaton testausryhmittymä.

HUIPPUTYYLIÄ

Nyt voit poiketa tavanomaisesta. Joukosta erottuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tehosta tyyliäsi Astran rohkeilla visuaalisilla uudistuksilla, vaikkapa upealla mustalla tehostekatolla1.


1 Vakiona vain valikoiduissa malleissa.

 
PYÖRII PARHAITEN
Haluatko erottua? Oletko tottunut samanlaisuuteen? Juhli yksilöllisyyttä uuden Astran huippudynaamisilla kevytmetallivanteilla. Saatavana urheilullisena valikoimana, jossa on rohkeita ja puhtaan tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka saavat Astran näyttämään yhtä jännittävältä kuin sen ajaminenkin on. 
UPEA JOKA KULMASTA
Puhdas, selkeä ja toimiva muotoilu, juuri siksi kaikki uudessa Opel Astrassa on tehokasta ja täydellisen tasapainoista. Täsmälliset saksalaiset mittasuhteet noudattavat kompassiperiaatetta, ja siksi energiaa säästävät LED-takavalotkin ovat täysin sopusoinnussa auton visuaalisten linjojen kanssa. 
HUOMAA HUOMINEN
Edessäsi on viilein viistoperä. Siinä missä muissa autoissa on tavanomainen säleikkö, Opel Astrassa on ainutlaatuinen Vizor®. Tämä upea paneeli on puhdasta saksalaista muoto-seuraa-toimivuutta -muotoilua, joka yhdistää etupään laitteet, anturit ja toiminnot sulavasti yhdeksi sileäksi kokonaisuudeksi. 

TURVALLISUUS JA AJOAVUSTIMET.

INTELLI-LUX® PIXEL -VALOT
Opel Astrassa on uusinta tekniikkaa edustavat Intelli-Lux® Pixel -valot. Tämä uusi ja parannettu järjestelmä on loikkaus eteenpäin ajovalotekniikassa, jopa edellisiäkin Intelli-Lux-sukupolvia parempi. Se parantaa reilusti näkyvyyttä 168 erikseen säätyvällä LED-segmentillä, jotka tuottavat vastaan tulevien kuljettajien häikäistymisen estämiseksi automaattisesti säätyvät valokiilat. 
INTELLI-HUD 
Astran Intelli-HUD (Head Up Display) -näyttö tuntuu todella futuristiselta. Se heijastaa tärkeimmät tiedot suoraan tuulilasille kätevästi kuljettajan näkökenttään. Opelin HUD-teknologian uusin sukupolvi laajentaa heijastusaluetta, parantaa näytön tarkkuutta ja voidaan määrittää näyttämään näytön eri sivuja, esimerkiksi ponnahdushälytyksiä, saapuvan puhelun ja mediatietoja. 
INTELLI-DRIVE 1.0 
Tämä järjestelmä, jossa yhdistyvät Opel Astran kolmen teknisesti kehittyneimmän ominaisuuden kyvyt, tarjoaa vertaansa vailla olevat matkanhallintaominaisuudet. Intelli-Drive 1.0 tarjoaa kaistallapitoavustimen, jonka ansiosta Astra pystyy korjaamaan varovasti ajosuuntaa ja pysymään näin vakaammin kaistalla. Siinä on myös kaistallapitoavustin, joka ilmoittaa, jos toinen ajoneuvo lähestyy nopeasti takaa tai ajaa katvealueellesi. Lisäksi on vielä takana kulkevan risteävän liikenteen varoitin, joka varoittaa kaikesta peruutuksen aikana lähestyvästä, esimerkiksi pyöräilijöistä tai jalankulkijoista, jopa 40 metrin päästä. 
INTELLI-VISION
Intelli-Vision aktivoituu peruutettaessa (tai käskystä) automaattisesti ja käyttää auton ympärillä olevaa neljää kameraa. HD- ja reaaliaikakuvat tukevat parhaiten auton ympäristön tarkistusta. Vaihtamalla yksittäisille kameroille saat selkeän kuvan lähestyvästä risteävästä liikenteestä ja pystyt pysäköimään ahtaisiinkin paikkoihin helposti. 
INTELLI-DRIVE 2.0
Intelli-Drive 2.0 on Opelin kehittynein ja intuitiivisin avustinteknologia, joka tekee Astrasta kaikkein turvallisimman ja mukavimman koskaan tuottamamme ajokokemuksen. Järjestelmässä on useita ominaisuuksia, esimerkiksi kaarrenopeuden säätö (Curve Speed Adaptation, CSA), joka laskee auton kiihtyvyyden ja säätää sen mutkissa mahdollisimman mukavaksi ja hyvin hallittavaksi. Toinen on älykäs nopeussäätö (Advanced Intelligent Speed Adaptation, A-ISA), joka seuraa liikennemerkkejä ja laskee tai nostaa nopeutta niiden mukaisesti ja ottaa huomioon jopa sääolosuhteet. Intelli-Drive 2.0:ssa on myös puoliautomaattinen kaistanvaihto (Semi-Automated Lane Change, SALC), joka tunnistaa kaistanvaihdon ja voi tehdä sen puolestasi. 
KEYLESS GO -JÄRJESTELMÄ
Uuden Astran avaimettoman Keyless Go -järjestelmän ja kapasitiivisten ovenkahvojen ansiosta ei ole tarpeen hidastaa vauhtia: astut vain autoon, painat käynnistys-painiketta ja lähdet matkaan. 

PARASTA MUKAVUUTTA.

ERGONOMISET ISTUIMET
Uuden Opel Astran ergonomisissa istuimissa1 on AGR2 (terveemmät selät -kampanja) -laatutunnus. Istuimissa on useita säätömahdollisuuksia, esimerkiksi säädettävät pääntuet, sähköisesti säädettävä ristiselän tuki ja pidennettävä reisituki. Ne eivät ole vain poikkeuksellisen mukavat, vaan ne myös tukevat terveellistä asentoa kuljettajan ja matkustajan terveyden hyväksi. 

1 Valinnainen valikoiduilla varustelutasoilla.

2 Sertifikaatti on tunnus, jonka myöntää riippumaton testausryhmittymä, jonka jäsenet ovat lääketieteen alan asiantuntijoita.

LÄMMITETTÄVÄT

Nopea sulatus ja huurteenpoisto lämmitettävällä ThermaTec®-tuulilasilla1. Lämmitettävät etu- ja reunatakaistuimet2 sekä lämmitettävä ohjauspyörä3 lämmintä, mukavaa kylmien aamujen otetta varten.

 

1,2,3 Valinnainen

 
PANORAAMAKATTO

Panoraamakatto1 täyttää Opel Astran tilavat sisätilat valolla. Se on tuuletettava ja voidaan avata kokonaan, jolloin sekä kuljettaja että matkustajat voivat nauttia kirkkaasta ja ilmavasta ajokokemuksesta.


1 Valinnainen.

 
INTELLI-AIR
Intelli-Air on uusi tehokas ilmansuodatin, joka raportoi jatkuvasti ilman laadusta. Se auttaa pitämään matkustamon ilman raikkaana ja puhtaana. 

YHTEYDET.

MULTIMEDIA
Parhaimmat biitit ja rennoimmat biisit tien päälle. Uudessa täysdigitaalisessa Pure Panel®-paneelissa on 10" mittaristo ja 10" kosketusnäyttö, joka yhdistyy langattomasti älypuhelimeen Apple CarPlay:n1 Android Auto™:n1,2 kautta. Uusi ja intuitiivinen älypuhelintyyppinen käyttöliittymä on täysin muokattavissa yksilöllisen profiilin kautta, kuljettajan tunnistus mukaan lukien. Lisää mielenrauhaa tarjoavat OpelConnect-palvelujen hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu sekä automaattiset langattomat päivitykset. Multimediajärjestelmän ominaisuuksia ovat AM/FM/DAB+ -radio, Bluetooth® -suoratoisto3 ja kaksi USB-C -porttia kiehtovalle musiikille missä sitten liikutkin. 

1 Apple CarPlayTM on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja Android AutoTM on Google Inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

2 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnon voivat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai ota yhteyttä paikalliseen Opel-jälleenmyyjään.

3 Bluetooth® on Bluetooth SIG inc.:n rekisteröity tavaramerkki.

NAVIGOINTI
Opelin viimeistä tekniikkaa edustavassa navigointijärjestelmä tarjoaa verkon kautta tiedot liikenteestä, pysäköintitiedot, nähtävyyshaun ja sääpäivitykset1 sekä reittiopastuksen laajennetussa HUD-näytössä2, mittaristossa tai kosketusnäytössä valintasi mukaan. Älykäs järjestelmä tottelee äänikomentojasikin herätysilmauksella "Hello, Opel!". Aja älykkäästi käyttämällä navigointipalveluja, langattomat karttapäivitykset mukaan lukien, ja piristä matkaasi 8-kaiuttimisella HiFi-järjestelmällä2. Lisämukavuutta tarjoaa mahdollisuus lähettää matkakohde autoon älypuhelimella ja myOpel-sovelluksella tai hakea loppumatkan opastuksen reitin lopulle missä sitten pysäköitkin. 

1 Connected Navigation Pack Plus sisältyy 3 vuodeksi, yhteyspalvelujen saatavuus ja kattavuus voivat vaihdella maittain ja ajoneuvoittain. Connected Navigation Pack Plus -käyttö edellyttää aktivointia OpelConnect Storen tai myOpel-sovelluksen kautta.

2 Valinnainen.

LANGATON LATAUS

Uuden Opel Astran matkustamo on selkeytetty digitaalisesti, ja siinä on innovatiivisia ominaisuuksia, joilla laitteet pysyvät järjestyksessä ilman johtoja. Lataa yhteensopiva laitteesi integroidulla langattomalla laturilla1. Sisäänrakennettu nopean liikkeen tunnistuksen turvalaite estää langatonta ylilatausta vahingoittamasta laitteesi akkua epätasaisilla pinnoilla ajettaessa.

 

1 Saatavuus riippuu tarjouksesta. Vain PMA- tai QI-laitteille. Tarkista laitteesi yhteensopivuus Opel-jälleenmyyjältä.

 
OPELCONNECT SERVICES

Älykkäät järjestelmät ja niihin liittyvät palvelut1, jotka tarjoavat yhteyksiä ja innovaatioita, joilla pysyt turvassa ja jotka takaavat jännittävän ja tehokkaan matkan.

  • Mielenrauhaa: hätäpuhelu ja tiepalvelupuhelu2, ajoneuvon tila ja tiedot kertovat kilometrit, polttoainetason tai huoltohälytykset ja takaavat mielenrauhan
  • Kätevyys: e-Remote Control -palvelu3 akun tason tarkistukseen, latauksen hallintaan ja ilmastoinnin säätöön myOpel-sovelluksella
  • Älykäs ajo: rentoa matkaa Connected Navigation Pack Plus -paketilla4 ja Trip and Drive Management -palvelulla
 

1 Palvelun saatavuus ja kattavuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta/maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

2 Hätäpuhelun ja tiepalvelupuhelun käyttö edellyttää ehtojen hyväksymistä allekirjoittamalla kirjallinen suostumus ajoneuvon paikantamiseen ajoneuvoa tilattaessa ja riippuu verkon kattavuudesta ja saatavuudesta. Tiepalvelu (Opel Mobilservice) on maksuton ensimmäisenä rekisteröitymisen jälkeisenä vuotena, sen jälkeen maksullinen. Tietoja Opel Connect -palvelusta saat osoitteesta www.opel.de/connect ja Opel Mobile Service -palvelusta osoitteesta www.opel.de/mobilservice. Asianomaisia yleisiä ehtoja sovelletaan.

3 Vain Astra Hybrid.

4 Connected Navigation Pack Plus -palvelut sisältyvät 3 vuodeksi ja edellyttävät sen jälkeen erillistä tilausmaksua. Palvelun saatavuus ja laajuus vaihtelevat maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut voivat edellyttää tilausta tai maksua ja riippuvat mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.

AJODYNAMIIKKA.

UUDET MOOTTORIT

Uusi Opel Astra on suunniteltu täysin uudelle alustalle ja valmistettu ketteryyttä, ajettavuutta ja mukavuutta ajatellen. Moottoriksi voit valita haluamasi useista kehittyneistä turboahdetuista koneista. Kaikki toimivat tasaisesti ja luotettavasti, kaikkien kustannukset ovat kilpailukykyiset ja CO2-päästöt alhaiset.

Vaihtoehdot ovat herkästi reagoiva 1,2 litran bensiini- ja tehokas 1,5 litran dieselmoottori. Kummassakin on 130 hv ja start/stop-toiminto.


1 Polttoaineen kulutus (yhdistetty) 5,5 - 5,8 l/100km; CO2-päästöt (yhdistetty) 123 - 128 g/km.

2 Polttoaineen kulutus (yhdistetty) 4,6 - 4,7 l/100km; CO2-päästöt (yhdistetty) 122 - 124 g/km.

 
VAIHTEISTOT
Perehdy Astran dynaamisiin mutta silti taloudellisiin vaihteistoihin. Sekä diesel- että bensiinimoottorien yhteyteen saa kuusiportaisen manuaalivaihteiston tai poikkeuksellisen tasaisesti vaihtavan 8-portaisen automaatin. 
AJOTILAT
Uusi Opel Astra tarjoaa herkästi reagoivaa tehoa: voit valita ajotilan1, joka sopii parhaiten matkaasi, tieolosuhteisiin ja mielentilaasi. NORMAL tarjoaa aina toimintamatkan ja tehon suhteen sovitetun tasapainon, kun taas ECO optimoi tehokkuuden. Voit tietysti aina halutessasi valita ajotilaksi vaihtoehdon SPORT ja nauttia huimasta ajokokemuksesta.

1 Ajotila-ominaisuus saatavilla vain automaattivaihteiston yhteydessä 

OPEL+ -TARVIKKEET.

Kaikkiin tarpeisiisi.

Ilmaise itseäsi alkuperäisillä Opel+ -tarvikkeilla ja ota kaikki hyöty Astra lataushybridistäsi. Suunniteltu ja testattu sinun Opeliasi varten.  

Kuva voi poiketa myytävästä tuotteesta.

Pyöräteline
NÄYTÄ TIEDOT
Suksiboksi
NÄYTÄ TIEDOT
Vetokoukku
NÄYTÄ TIEDOT
Tavaratilan lattiasuojus
NÄYTÄ TIEDOT

MITÄ SEURAAVAKSI?