SKIP TO CONTENT
Yleiskatsaus

Combo-e Life

ALKAEN € 40 390

Uusi Combo-e Life on suunniteltu tarjoamaan kaikessa vain parasta. Tilaa ja mukavuutta jopa seitsemälle henkilölle. Käytännöllisiä ja innovatiivisia turvaominaisuuksia. Ja nyt, kaiken huipuksi, älykäs, päästötön ja täyssähköinen toiminta, jonka avulla sinä ja perheesi pystytte matkustamaan jopa 280 km1 yhdellä latauksella. Voit siis nauttia perhe-elämästä täysin siemauksin, ilman kompromisseja.

1: Energiankulutus Combo-e Life (yhdistetty) 20,0 – 20,3 kWh/100km; CO2-päästöt 0 g/km; toimintamatka (yhdistetty) 280 km (varustevaihtoehdoista riippuen).**

KATSO, MITÄ ELÄMÄ VOI TARJOTA.

KAIKKI ELÄMÄN PARHAAT ASIAT YHDESSÄ.

PIDEMMÄLLE ELÄMÄSSÄ.

Combo-e Lifen edistyksellinen akku mahdollistaa jopa 280 km1 pitkän toimintamatkan, mitä tehostaa joukko regeneratiivisen jarrutuksen kaltaisia energiansäästötekniikoita, joten pääset aina hieman pidemmälle. Kun tutustut lähemmin e-liikkuvuuden tarjoamiin etuihin, voit optimoida nopeutesi, ajotapasi ja mukavuusasetukset niin, että pystyt maksimoimaan Combo-e Lifen toimintamatkan vieläkin paremmin. 

 

1 Energiankulutus Combo-e Life/Cargo (yhdistetty) 17,5-19,4 kWh/100 km; CO2-päästöt 0 g/km; toimintamatka (yhdistetty) 258–285 km (varusteluvaihtoehdosta riippuen)

 
OPETTELE MAKSIMOIMAAN TOIMINTAMATKA
LATAA AKKU 80 %:iin VAIN 30 MINUUTISSA.
Kehittynyt pikalataustekniikkamme lataa Combo-e Lifen akun 80 %:iin ja optimoi toimintamatkan vain hieman yli 30 minuutissa1. Opelin päivän pituisille ja pidemmillekin matkoille tarkoitetuilla monipuolisilla latausratkaisuilla olet aina valmis seuraavaan seikkailuun. Lue lisää täältä. 
LUE LISÄÄ LATAUSMAHDOLLISUUKSISTA
KUSTANNUSTEHOKKUUS.
On vieläkin konkreettisempia syitä vaihtaa sähköautoon: Voit hyötyä alhaisista kokonaiskustannuksista alhaisen verotuksen ja halvempien huoltokäyntien ansiosta! Valtion tuki sähköauton ostoon tai vuokraukseen helpottaa asian alulle panoa. Ja tiesitkö, että latausrasiaankin saa tukea? 
LUE LISÄÄ LATAUSRASIAN ASENNUKSEEN MYÖNNETTÄVÄSTÄ TUESTA

MALLIT.

COMFORT

Enemmän elämässä

  • Kaksoisliukuovet
  • Pysäköintitutka takana
  • 6 suuntaan säädettävä kuljettajan istuin, jossa ristiselän tuki
  • 5" kosketusnäytöllinen infotainment-näyttö ja 6 kaiutinta
  • Maalatut puskurit

INNOVATION PLUS

Näin hyödynnät Lifen

  • 16" kevytmetallivanteet
  • Automaatti-ilmastointi
  • Katvealueen tunnistus
  • Kattokaiteet
  • 3 erillistä takaistuinta

LUOKKANSA JOHTAVAT OMINAISUUDET.

KEHITTYNYT AKKU
Combo-e Lifen voimansiirron tarvitsema energia tulee 100 kWh:n litiumioniakuista, jotka antavat autolle jopa 280 km:n1 toimintamatkan ja välittömän väännön. Kehittynyt lämmönhallinta, korkean energiatiheyden omaavat kennot ja tasapainoinen alustan integrointi takaavat luotettavan toimintamatkan ennakoinnin, pidemmän käyttöiän ja alhaisen painopisteen myötä tasaisen, vakaan kulun autolle. 
AJOTILAT
Combo-e Life mukautuu Drive Mode -ajotavanvalitsimella ajotapaasi ja kunkin matkan yksilöllisiin vaatimuksiin. Valitse POWER, kun haluat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja mukavuutta raskailla kuormilla; NORMAL, kun haluat ajoosi tasapainon suorituskyvyn ja tehokkuuden välille; ja ECO, kun haluat mahdollisimman pitkän toimintamatkan ja parhaan energiatehokkuuden. 
EI STRESSIÄ
Rauha ja hiljaisuus voivat olla kallisarvoinen hyödyke vilkkaan perheen kodissa. Onneksi voit luottaa siihen, että Combo-e Life tekee jokaisesta matkasta mahdollisimman tasaisen ja rauhallisen. Opelin sähköiset voimansiirrot ovat muutakin kuin päästöttömyys – ne tarkoittavat myös meluttomuutta, tärinättömyyttä, nykivän vaihteenvaihdon puuttumista ja aina käytettävissä olevia matalapäästöisiä vyöhykkeitä. 
AUTON TIETOJEN SEURANTA
Combo-e Lifen tarjoama auton tietojen seuranta käyttää edistyksellisiä antureita ja järjestelmiä, jotka tarjoavat monipuolisen yleiskatsauksen jokaisesta matkasta ja mahdollistavat toimintamatkan, reitin olosuhteiden ja energiakustannusten arvioinnin, jotta voit ajaa mahdollisimman tehokkaasti. 

SÄHKÖAUTOJEN OPEL-PALVELUT.

Sähköautojen Opel-palvelut tarjoaa sujuvan ja huolettoman siirtymisen e-liikkuvuuteen latausvaihtoehdoista aina liikkuvuussuunnitteluun saakka.

FLEXCARE-e.

OPEL FLEXCARE-e.

Nauti matkastasi Opel FlexCaren kanssa! FlexCare on erinomainen all-in-one-ohjelma mielenrauhaasi varten. Tarjoamme räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka sisältävät Opel Assistance-palvelun, jatkoturvan ja huoltopalvelut.

 

Tutustu FlexCare-paketteihimme ja valitse itsellesi sopiva sisältö!

LISÄTIETOJA TARJOLLA.

Hanki tärkeimmät tiedot ja rakenne autosi.