Skip To Content
Yleiskatsaus
Combo-e Cargo

 

Uudessa Combo-e Cargossa on kaikki se, mikä on tunnusomaista Opelin uudessa sähkökäyttöisessä pakettiautomallistossa: Siinä yhdistyvät Opelin liiketoimintakokemus ja täsmätekniikka, jotta saadaan aikaan täyssähköinen hyötyajoneuvo, joka on optimaalisen tehokas ja tinkimättömän monipuolinen. Kompaktista koostaan huolimatta Combo Electricissä on 4,4 m³:n tilava tavaratila, jota tukevat erinomaiset kuormanhallintaominaisuudet, kuten FlexCargo®-kuormausjärjestelmä.


300 km
WLTP mukainen toimintasäde
4.4 m3
Maksimi kuormatilavuus
3,4  m
Maksimi kuormapituus

Sähköistävä kumppani

 

Älykkään muotoilunsa, runsaan tilansa ja luotettavan sähkövoimalinjansa ansiosta uusi Combo-e Cargo on ihanteellinen kuljetusväline lähes jokaiseen yritykseen.


Muotoilu
Muoto seuraa toimivuutta

 

Uuden Combo-e Cargon sisätilat tarjoavat maksimaalisen mukavuuden, ergonomian ja tilan. Tutustu todelliseen monitoimilaitteeseen, jonka korkea modulaarisuus ja älykkäät ominaisuudet tukevat päivittäistä työtäsi.

Sähköinen teknologia
Ajoakku, lataus ynnä muuta

 

Siirtyminen sähkökäyttöön? Loistava liiketoimintapäätös - kaikista oikeista syistä. Tehokas, kestävä ja tulevaisuuteen suuntautunut. Sopii täydellisesti yrityksellesi.

Monipuolisuus
Monikäyttöinen työkalusi

 

Uusi Combo-e Cargo on täydellinen saksalainen työkalu jokapäiväiseen työhösi, sillä siinä on kaksi eri koripituutta sekä runsaasti älykkäitä ratkaisuja sisätilojen joustavuuden lisäämiseksi. Enemmän joustavuutta tarkoittaa loistavia tuloksia.

Rahti
Soveltuu kaikenlaisille kuormille

 

Luotettava kumppanisi jokaiseen tehtävään: Uusi Combo-e Cargo tarjoaa luokkansa johtavat tilat, joita on parannettu fiksuilla ominaisuuksilla, kuten Flex Cargo -läpilastausluukulla. Vaikuttavan 3090 mm (i) Maksimikuormapituus 3090 mm vakiomallisessa Comboe-Cargossa ja 3440 mm Combo-e Cargo XL:ssä kun läpilastausluukku on auki ja matkustajan istuin taitettu alas.   maksimikuormapituuden ansiosta tämä pakettiauto on ulkoisesti kompakti, mutta sisältä todella tilava. (i) Mitat voivat vaihdella kokoonpanosta riippuen. Maksimikuormapituus 3090 mm vakiomallisessa Comboe-Cargossa ja 3440 mm Combo-e Cargo XL:ssä kun läpilastausluukku on auki ja matkustajan istuin taitettu alas. 

Liitettävyys
Tiedä minne olet menossa

 

Uuden Combo-e Cargon avulla maksimoit tehokkuuden jokaisella ajokerralla.  Nykyaikainen sähkökäyttö ja navigointijärjestelmä ovat huippuluokkaa vaihtoehdot ja OpelConnect-palvelut pitävät tiimisi turvallisesti tiellä.

Turvallisuus ja ajoavustimet
Turvallisuus etusijalla

 

Paranna itsesi ja tiimisi turvallisuutta :Uudessa Opel Combo-e Cargossa on luokkansa parhaat IntelliLux® Matrix LED (i) Valinnaisvaruste   -ajovalot, jotka tarjoavat optimaalisen näkyvyyden sekä automaattinen mukautuvuus, joka estää vastaantulevien kuljettajien häikäisemisen.

 

14 yksittäisen LED-segmentin ja uuden muotoilun ansiosta IntelliLux® antaa sinulle varmuutta kaikissa valaistuksessa olosuhteissa!

Ajotehokkuus
Vie liiketoimintaasi eteenpäin

 

Ota kaikki irti uudesta Combostasi sen erittäin tehokkaan ja suorituskykyisen sähkömoottorin ja kolmen eri ajotilan ansiosta. Olipa kyse sitten siitä, että ajat asiakkaalle nurkan taakse, haluat päästä mahdollisimman pitkälle tai tarvitset maksimaalista suorituskykyä raskaalla kuormalla, jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva ajotila.

Lisävarusteet ja Opel+
Wallboxit ynnä muut

 

Opel ymmärtää, että sähköenergia on uuden Combo-e Cargo -autosi kantava voima. Siksi pakettiautosi mukana toimitetaan vakiona latauskaapeli. Olemme valinneet parhaat sähköauton lisävarusteet. Selvitä, mitkä varusteet sopivat parhaiten työhösi.


Tutustu tarkemmin

Wallboxit

Hanki kaikki tarvitsemasi tiedot Wallboxeista ja kotilatauksesta

Lataus ja toimintasäde

Meillä on paljon lisätietoja latauksesta ja toimintasäteestä. Tutustu siihen nyt.

Financing & Subsidies

Most countries offer generous subsidies to prospective electric car buyers. We've got all the information you need.