MITEN KATUMAASTURIT MUUTTUIVAT STATUSSYMBOLISTA PERHEAUTOKSI.

Opel Crossland X, tavaratila, lähikuva

Muistatko, kun katumaastureita alkoi näkyä katukuvassa? Katumaastureiden esiinmarssi alkoi 1990-luvulla, ja monet niitä ostaneista olivat neli- ja viisikymppisiä miehiä. Mikä on muuttunut? Milloin näistä tehokkaista, korkeista maastoautoista tuli jotain enemmän kuin vain itsetunnon kohotuskeino omistajilleen?

Miten katumaastureista tuli uusi perheauto.

Viimeisten 10–15 vuoden aikana yhä useammat nuoret perheet ovat vaihtaneet vanhan viisiovisen autonsa katumaasturiin. Näiden autojen tarjoama korkea istuma-asento ja tilavat ja muunneltavat sisätilat on nostanut ne useiden autonkäyttäjien toivomuslistalle. Listalle pääsyä ovat edistäneet myös näiden autojen tyyli ja edistyksellisempi moottoritekniikka.

Katumaastureiden 6 etua perheille:

1. Katujen kuningas: Korkeampi istuma-asento tarjoaa ylivoimaisen näkyvyyden. Valinnaisten peruutus- ja etukameroiden avulla pysäköiminen Opelin katumaastureilla on lasten leikkiä. Lue lisää katumaasturimallistostamme.

 

2. Erinomainen turvallisuus: Katumaasturissa turvallisuus on etusijalla. Katumaasturissa on paksu kokoonpainumisvyöhyke, useita turvatyynyjä, turvavyöjärjestelmä turvaistuimille ja jopa turvallinen kuljetusratkaisu nelijalkaisille ystäville. Älykkäiden järjestelmien, kuten jarru- ja pysäköintiavustimien ansiosta voit helposti välttää naarmut ja pitää turvavälin edellä kulkevaan ajoneuvoon riittävän suurena.


3. Tilaa kaikille: Kun ostat katumaasturin, et joudu enää koskaan sanomaan "autossa ei ole tilaa". Opel Grandland X tarjoaa tilaa ja mukavat oltavat koko perheelle, jopa reilusti jalka- ja pääntilaa kolmelle aikuiselle takaistuimella, ja reilusti tavaratilaa heidän matkatavaroilleen. Ahtaasti matkustaminen on menneen talven lumia!

 

4. Makuasia: Auton ostaminen ei ole vain järkipäätös – siinä tarvitaan myös sydäntä, ja juuri siinä makuasiat astuvat mukaan kuvaan. Auton ulkonäön täytyy miellyttää. Opel Grandland X:n kaltaiset katumaasturit keräävät pisteitä kaikkialla katseita keräävällä ulkomuodollaan. Lisäksi vaikuttava teknologia ja tietoviihderatkaisut saavat koko perheen viihtymään pitkilläkin matkoilla.

 

5. Äärimmäistä muunneltavuutta toipa viikonloppu mukanaan mitä tahansa: Lasten kiinnostuksen kohteet voivat muuttua hetkessä, mutta katumaasturi muuntuu kaikkiin olosuhteisiin, harrastuksiin ja aktiviteetteihin. Takaistuimet alas taittamalla tavaratila laajenee peräti 1 652 litraan, jolloin siellä on helppo kuljettaa urheiluvälineitä tai puutavaraa puumajaa varten, josta lapset haaveilevat. Mitä ikinä viikonloppu tuokaan mukanaan, Opelin katumaasturimallisto muuntuu mihin tahansa. Lue lisää täällä.

 

6. Kummankin maailman parhaat puolet: Mukautuvan nelivetojärjestelmän ansiosta Opelin katumaasturimallisto tarjoaa todella miellyttävän ajokokemuksen missä tahansa maastossa kelillä kuin kelillä. Mokka X yhdistää urheiluauton hauskuuden ja tehokkuuden perheauton tyylipuhtauteen – kummankin maailman parhaat puolet. Lue lisää Mokka X:stä.

 

Voidaan siis hyvin sanoa, että katumaastureiden vanha imago pelkkinä statussymboleina on nyt täysin vanhentunut – houkuttelevan muotoilun, ajomukavuuden ja käytännöllisyyden yhdistelmän ansiosta ei ole ihme, että maastoautot vetoavat nyt huomattavasti laajempaan käyttäjäryhmään kuin vain keski-ikäisiin miehiin. Lue lisää siitä, miten katumaasturi voi sopia elämäntapaasi.

Previous
 • Opel, Grandland X, ulkopuoli, etunäkymä

  GRANDLAND X

  Tervetuloa takaisin, seikkailu! Grandland X:ssä on urheilullinen muotoilu, huipputeknologiaa ja IntelliGrip-luistonestojärjestelmä, joka tuottaa maksimaalisen pidon kaikissa olosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

 • Opel Mokka X, ulkopuoli, etunäkymä

  MOKKA X

  Täydellinen katumaasturi kaupunkiin ja maanteille – dynaamisessa Mokka X:ssä on kompakti muotoilu ja neliveto, jotka tekevät siitä äärimmäisen monikäyttöisen.

 • Opel, Crossland X, ulkopuoli, etunäkymä

  CROSSLAND X

  Juuri oikea crossover sinulle: Modernin katumaasturimuotoilunsa, taloudellisten moottoreidensa ja luokkansa suurimman tavaratilansa ansiosta Crossland X sopii täydellisesti elämäntyyliisi.

 • Opel, Adam Rocks, ulkopuoli, etunäkymä

  ADAM ROCKS

  Minimaalinen crossover, maksamaalisesti ajamisen hauskuutta: ADAM Rocks on kaupunkiseikkailujen mestari vankan crossover-muotoilunsa ja vähemmän tasaisia teitä varten korotetun alustansa ansiosta.

  Lue lisää
 • Opel, Karl Rocks, ulkopuoli, etunäkymä

  KARL ROCKS

  Upea ulkonäkö, rohkea luonne: Muotoilun maastoelementtien, suuren tavaratilan ja runsaan turvatekniikan puolesta KARL ROCKS on erinomainen kaupunki-crossover.

Next